- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #30.521
Hepinize isim isim tek tek dua edecegim Allahın izniyle canım aklimdasiniz
Aslı kuşa şimdi 3 gün mü kaldı ya yer teyzesi onuCanimmmmm
Amin canim insallahAllahım kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet kuzum 3 gün kaldi nasıl da bitti koca 9 ay. Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah. Aslında ne hissettiğimi pek bilmiyorum biraz heyecan biraz korku karışık yani :)Aslı kuşa şimdi 3 gün mü kaldı ya yer teyzesi onunasılsın minigim nasıl hissediyosun kendini
Amin kuzucum su 3 günün tadını çıkarEvet kuzum 3 gün kaldi nasıl da bitti koca 9 ay. Rabbim sizlere de yaşatsın inşallah. Aslında ne hissettiğimi pek bilmiyorum biraz heyecan biraz korku karışık yani :)
Yazarım müsait oldukça siz beni unutmayın da tek :)Amin kuzucum su 3 günün tadını çıkaraslım gelince de fazla özletme kendini
Unuturmuyum hemserimmmYazarım müsait oldukça siz beni unutmayın da tek :)
Hem de nasılÖzledin mi beni
Canoommmmm :)Kizlarrrrr
Napıyon kuzum gel kordona cimlerde yuvarlanalim seninleCanoommmmm :)
Napim kuzum evimi supurdum yemegmi yaptm dusumu aldm çamaşırları utuledm astmNapıyon kuzum gel kordona cimlerde yuvarlanalim seninle
Oy kıyamam yordular mi seni benim yemek davam yok valla bu gün mis gibi denizin karşısındayım sabah evimide temizlemiştimNapim kuzum evimi supurdum yemegmi yaptm dusumu aldm çamaşırları utuledm astm
Yuvarlancak halim mi kalmis benm
Becerikli hatun erken yol alıyorOy kıyamam yordular mi seni benim yemek davam yok valla bu gün mis gibi denizin karşısındayım sabah evimide temizlemiştim
Kuzu çocuk yok ya şimdilik ev durduğu yerde duruyor günlük sil supur yapıyorum rabbim banada evladımı nasip etsin de bende level atliyim artıkBecerikli hatun erken yol alıyor
Ohhh keyif sende valka
Her zamanki rutin isler balım yaa yorlmuyorm artik
Hoşgeldin canımmmmmHuuu ben geldim kimse yok muByNkoaLa @_nurunnisa_ @NnUuRr merak ediyorum neler yaptın Eses07 Oeksuez yoksun ama yazim T Tatlianne20 Makarnasever Finrod Felagund
Bilmem ^^ Sıradan bir soğuk algınlığı da olabilir...Kız hamile misin yoksaa???Finrod Felagund inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?