Kuzu valla gel iki citiliyelim halıyı :) kıyamam ben sana uyumadan toparlarim :) ben seni bensiz birakirmiyim
Ahahahha kaç yıllık evlisiniz? Alıştıysanız birbirinize süperr o zaman
2 yıllık evliyiz ama üniversitede de ev arkadaşıydık onu da sayarsak 6 yıldır aynı evi paylaşıyoruz Dağınığım ama şip şak da toparlarım Allah huyumu bildiğinden elimi pratik vermiş bari

2 yıllık evliyiz ama üniversitede de ev arkadaşıydık onu da sayarsak 6 yıldır aynı evi paylaşıyoruz Dağınığım ama şip şak da toparlarım Allah huyumu bildiğinden elimi pratik vermiş bari
Oo maşallah eli hızlı insanları severim. Ay bazıları bi iş yapar mıymıntıııııı mıymıntııı insanın içine fenalık gelirrrr bu arada üniversitede ev arkadaşlığı yapmanız ilginç geldi aile karşı çıkmamış zor rastlanan bir durum canım

O kadar da hevesini kırmaaa:)))

Çıkmadılar canım benim gayet haberli bir ev arkadaşlığıydı. Ailem eşimi neredeyse benden daha çok sever ve güvenir. Bu hep böyleydi o yüzden gönülleri çok ferahtı her zaman. Gayet ailelerimizde gelir bizde kalırdı. Hayatımın en güzel günleriydi üniversite yıllarımız

İyimiş canım tabi sonu da güzel bitmiş zaten mutluluk sizinlee olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…