- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.061
Genel olarak fedakar bi insanım sanırımValla herkes kocasını sever canım ama bu yere kadar ilk hayat müşterek
Valla ugrasmamis fazla bulduğunu halinin ustune indirmiş yaHalı dışında yok myudu başka koyacak yer?? Yazık halılara...
Valla büyük konuşmym ama öyle halının değil üzerine kenarına değse kıyamet de kopar o ayrıHalı dışında yok myudu başka koyacak yer?? Yazık halılara...
Oda güzelGenel olarak fedakar bi insanım sanırım
Kuzu valla gel iki citiliyelim halıyı :) kıyamam ben sana uyumadan toparlarim :) ben seni bensiz birakirmiyim
2 yıllık evliyiz ama üniversitede de ev arkadaşıydık onu da sayarsak 6 yıldır aynı evi paylaşıyoruzAhahahha kaç yıllık evlisiniz? Alıştıysanız birbirinize süperr o zaman
Akşam akşam öyle olmuyor canım :)Valla büyük konuşmym ama öyle halının değil üzerine kenarına değse kıyamet de kopar o ayrı
Yerim seni hamaratim2 yıllık evliyiz ama üniversitede de ev arkadaşıydık onu da sayarsak 6 yıldır aynı evi paylaşıyoruzDağınığım ama şip şak da toparlarım Allah huyumu bildiğinden elimi pratik vermiş bari
Oo maşallah eli hızlı insanları severim. Ay bazıları bi iş yapar mıymıntıııııı mıymıntııı insanın içine fenalık gelirrrr2 yıllık evliyiz ama üniversitede de ev arkadaşıydık onu da sayarsak 6 yıldır aynı evi paylaşıyoruzDağınığım ama şip şak da toparlarım Allah huyumu bildiğinden elimi pratik vermiş bari
Bende koparırımValla büyük konuşmym ama öyle halının değil üzerine kenarına değse kıyamet de kopar o ayrı
Yok kız dünyanın en anti-hamarat insanlarındanımdır. Elim hızlı ve pratik sadece o kadar başka bir numara yok bendeYerim seni hamaratim
Valla değil akşam, gündüz, ikindi, öğle, öğleden sonra farketmezzz benim canım çıkıyo be o evi temzileyene kadarrAkşam akşam öyle olmuyor canım :)
İyi ozaman sıfır hamarat yandin bu günden sonraYok kız dünyanın en anti-hamarat insanlarındanımdır. Elim hızlı ve pratik sadece o kadar başka bir numara yok bende
O kadar da hevesini kırmaaa:)))Bi gün geldiğimde pasta yapmaya çalışıyordu yaptığı şey de pastamsı bir şeydi ama fena değildi tadı :) Mutfak batmıştı.
Ya adama dedim pastane hemen 200 metre ilerde, zor değildi bu kadar gidip almak. Bozulmuştu biraz ama belli etmedi. Gece yatarken üzüldüm ya
Gitti kuzu gitti takmayin beni kocamaAaa olmaz ama öyle bulduğu ilk yere koyma. Enişte olmadı bu!Canım halıların bir de açıksa gitmiştir :))
Çıkmadılar canım benim gayet haberli bir ev arkadaşlığıydı.Oo maşallah eli hızlı insanları severim. Ay bazıları bi iş yapar mıymıntıııııı mıymıntııı insanın içine fenalık gelirrrrbu arada üniversitede ev arkadaşlığı yapmanız ilginç geldi aile karşı çıkmamış zor rastlanan bir durum canım
Aynen, sonra mutfağa girerken 2 defa düşünüyorlar :)O kadar da hevesini kırmaaa:)))
Olsun ben seviyom kendimiİyi ozaman sıfır hamarat yandin bu günden sonra
İyimiş canım tabi sonu da güzel bitmiş zaten mutluluk sizinlee olsunÇıkmadılar canım benim gayet haberli bir ev arkadaşlığıydı.Ailem eşimi neredeyse benden daha çok sever ve güvenir. Bu hep böyleydi o yüzden gönülleri çok ferahtı her zaman. Gayet ailelerimizde gelir bizde kalırdı. Hayatımın en güzel günleriydi üniversite yıllarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?