- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.041
Kız benm ki mutfağa bana bişey hazırlamaya gitse hemen peşindeyimmm korkuorm daha büyük iş çıkcak diyeBir kere bütün mutfağı batırdığını hatırlıyorum. Ay çıldıracaktım
AhhahahhaahhahaAnaa. Olsun ne güzel işte kuzu ne kadar da kasırgaya karşı önlem alıcı bir erkek
Yaaa bide banA alsa :) sinirden eve giremedim kasırga bekliyorum balkonda yaprak kipirdamiyo kızAnaa. Olsun ne güzel işte kuzu ne kadar da kasırgaya karşı önlem alıcı bir erkek
Aynen öyle ya :) Olsun bir şeyler yapmaya çalışması bile yetiyor. Düşüncesi yeter :))Kız benm ki mutfağa bana bişey hazırlamaya gitse hemen peşindeyimmm korkuorm daha büyük iş çıkcak diye
Valla benimki yarın seve seve yardım etmek babasının essegi yokAhahhaha bide insanın temizlik yapası da gelmiyor biri evdeyken
Bizde de tam tersi ben evde olunca ev batıyoKocalar evde olunca mis gibi ev batıyo resmen
Bizde de tam tersi ben evde olunca ev batıyoEşim düzenlidir çok, bende tam tersi dağınık. Çocuk gibi evin altını üstüne getiriyorum ya yazık adama o üye olsunda gelsin bu topiğe bence
Tabi öylee canım:) babanem diyo zaten bulmuşsunuz kuzu gibi kocaları rahatsınız tabi bide benimkine bakın der hepAynen öyle ya :) Olsun bir şeyler yapmaya çalışması bile yetiyor. Düşüncesi yeter :))
Ahahhahahah komedisin canım ya ne güzel ama rahat olmak bazen iyidir ben hiç rahat edemem evin biyeri tozlu dağınık olsa sinirlerim bozuluyorBizde de tam tersi ben evde olunca ev batıyoEşim düzenlidir çok, bende tam tersi dağınık. Çocuk gibi evin altını üstüne getiriyorum ya yazık adama o üye olsunda gelsin bu topiğe bence
Aferm kız kocalara sınırsız özgürlüğe hayırrrrValla benimki yarın seve seve yardım etmek babasının essegi yok
Aferm kız kocalara sınırsız özgürlüğe hayırrrr
Gir kız içeri balkondayken bir gelecek kasırga korkunda mı yokkkk biz naparız sensizYaaa bide banA alsa :) sinirden eve giremedim kasırga bekliyorum balkonda yaprak kipirdamiyo kız
Yaaa banane bananeAhahhahahah komedisin canım ya ne güzel ama rahat olmak bazen iyidir ben hiç rahat edemem evin biyeri tozlu dağınık olsa sinirlerim bozuluyorama kocanı da bıktırma çok azcık eteğini beline al
Girmiycem alsın götürsün beni buralardanGir kız içeri balkondayken bir gelecek kasırga
Yaaa banane bananeEşim de alıştı ya napsın Dağınık olmayan ev samimi gelmiyor bana. Bizim evde roller biraz ters
Olmazzz sensiz naparız buralarda. Kim duvarımı karalayıp karalayıp dururGirmiycem alsın götürsün beni buralardanyarın bide ananem kahvaltıya gelicek evi görse paralar beni
Ben canıma hiç kıymet vermem valla iyi bi yemek olsa kocam yesin derim, yapılcak bişe olsa kendi kendime yapmaya çalışırım, biyere gidilcek olsa kendi imkanlarımla gitmeye çalışırım ama kocam da sürekli neden öyle yapıyosun bana söylee sen bırak diye kızar banaFazla hazıra alistiramam benide ana doğurdu yazık hem bana
Kuzu valla gel iki citiliyelim halıyı :) kıyamam ben sana uyumadan toparlarim :) ben seni bensiz birakirmiyimOlmazzz sensiz naparız buralarda. Kim duvarımı karalayıp karalayıp dururGelelim mi temizliğe aneyden laf işitme
Ahahahha kaç yıllık evlisiniz? Alıştıysanız birbirinize süperr o zamanGir kız içeri balkondayken bir gelecek kasırga korkunda mı yokkkk biz naparız sensiz
Yaaa banane bananeEşim de alıştı ya napsın Dağınık olmayan ev samimi gelmiyor bana. Bizim evde roller biraz ters
Valla herkes kocasını sever canım ama bu yere kadar ilk hayat müşterekBen canıma hiç kıymet vermem valla iyi bi yemek olsa kocam yesin derim, yapılcak bişe olsa kendi kendime yapmaya çalışırım, biyere gidilcek olsa kendi imkanlarımla gitmeye çalışırım ama kocam da sürekli neden öyle yapıyosun bana söylee sen bırak diye kızar bana
Halı dışında yok myudu başka koyacak yer?? Yazık halılara...Kuzu valla gel iki citiliyelim halıyı :) kıyamam ben sana uyumadan toparlarim :) ben seni bensiz birakirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?