Kocalar evde olunca mis gibi ev batıyo resmen
Bizde de tam tersi ben evde olunca ev batıyo Eşim düzenlidir çok, bende tam tersi dağınık. Çocuk gibi evin altını üstüne getiriyorum ya yazık adama o üye olsunda gelsin bu topiğe bence

Bizde de tam tersi ben evde olunca ev batıyo Eşim düzenlidir çok, bende tam tersi dağınık. Çocuk gibi evin altını üstüne getiriyorum ya yazık adama o üye olsunda gelsin bu topiğe bence
Ahahhahahah komedisin canım ya ne güzel ama rahat olmak bazen iyidir ben hiç rahat edemem evin biyeri tozlu dağınık olsa sinirlerim bozuluyor ama kocanı da bıktırma çok azcık eteğini beline al

Yaaa bide banA alsa :) sinirden eve giremedim kasırga bekliyorum balkonda yaprak kipirdamiyo kız
Gir kız içeri balkondayken bir gelecek kasırga korkunda mı yokkkk biz naparız sensiz
Ahahhahahah komedisin canım ya ne güzel ama rahat olmak bazen iyidir ben hiç rahat edemem evin biyeri tozlu dağınık olsa sinirlerim bozuluyor ama kocanı da bıktırma çok azcık eteğini beline al
Yaaa banane banane Eşim de alıştı ya napsın Dağınık olmayan ev samimi gelmiyor bana. Bizim evde roller biraz ters

Bi gün geldiğimde pasta yapmaya çalışıyordu yaptığı şey de pastamsı bir şeydi ama fena değildi tadı :) Mutfak batmıştı.

Ya adama dedim pastane hemen 200 metre ilerde, zor değildi bu kadar gidip almak. Bozulmuştu biraz ama belli etmedi. Gece yatarken üzüldüm ya

Gir kız içeri balkondayken bir gelecek kasırga

Yaaa banane banane Eşim de alıştı ya napsın Dağınık olmayan ev samimi gelmiyor bana. Bizim evde roller biraz ters
Girmiycem alsın götürsün beni buralardan yarın bide ananem kahvaltıya gelicek evi görse paralar beni

Girmiycem alsın götürsün beni buralardan yarın bide ananem kahvaltıya gelicek evi görse paralar beni
Olmazzz sensiz naparız buralarda. Kim duvarımı karalayıp karalayıp durur Gelelim mi temizliğe aneyden laf işitme

Fazla hazıra alistiramam benide ana doğurdu yazık hem bana
Ben canıma hiç kıymet vermem valla iyi bi yemek olsa kocam yesin derim, yapılcak bişe olsa kendi kendime yapmaya çalışırım, biyere gidilcek olsa kendi imkanlarımla gitmeye çalışırım ama kocam da sürekli neden öyle yapıyosun bana söylee sen bırak diye kızar bana

Olmazzz sensiz naparız buralarda. Kim duvarımı karalayıp karalayıp durur Gelelim mi temizliğe aneyden laf işitme
Kuzu valla gel iki citiliyelim halıyı :) kıyamam ben sana uyumadan toparlarim :) ben seni bensiz birakirmiyim

Gir kız içeri balkondayken bir gelecek kasırga korkunda mı yokkkk biz naparız sensiz

Ahahahha kaç yıllık evlisiniz? Alıştıysanız birbirinize süperr o zaman

Valla herkes kocasını sever canım ama bu yere kadar ilk hayat müşterek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…