- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.081
Aynen canımmm :)Aynen, sonra mutfağa girerken 2 defa düşünüyorlar :)
İyi bakalımOlsun ben seviyom kendimi
Kız kim samimi değil şimdi nerden çıktı buBazı insanlar neden samimi değil ya içten değil
Güzel başladı, güzel devam ediyor. Güzel de devam eder inşallah. Ocakta 3. Senemiz olacak nasipse evlilikte. Hepimizle olsun mutlulukkİyimiş canım tabi sonu da güzel bitmiş zaten mutluluk sizinlee olsun
Amin canımmmmGüzel başladı, güzel devam ediyor. Güzel de devam eder inşallah. Ocakta 3. Senemiz olacak nasipse evlilikte. Hepimizle olsun mutlulukk
Hiç bdvde birine uyuz oldum daKız kim samimi değil şimdi nerden çıktı bu
Bdv ne demek canım? Bazı kısaltmaları anlamıorm burada batı da yeni öğrendimHiç bdvde birine uyuz oldum da
Hiç bdvde birine uyuz oldum da
Yok, anca iş hayatımızı rayına oturtmakla geçti. Seneye belki.. Sizde ?Amin canımmmmçocuk var mı?
Bi derdim var da canBdv ne demek canım? Bazı kısaltmaları anlamıorm burada batı da yeni öğrendim
Neler oluyooo bize de söyleyinnnn saldıralımmmmAman dikkat et kuzu.sinirlerine hakim ol birsey yapma.
Bdv ne demek canım? Bazı kısaltmaları anlamıorm burada batı da yeni öğrendim
Yok kuzu yaAman dikkat et kuzu.sinirlerine hakim ol birsey yapma.
Kızzzz kaç ordan orası kasırgadan da tehlikeliHiç bdvde birine uyuz oldum da
Doğru haklısın kuzum biz de 5 senedir evliyiz aynj sebeplerden düşünmedik şimdi düşünüyoruz bakalım canım:)) ne işle uğraşıosun?Yok, anca iş hayatımızı rayına oturtmakla geçti. Seneye belki.. Sizde ?
Neler oluyooo bize de söyleyinnnn saldıralımmmm
Kacmam alt tarafı ban yerim :)Kızzzz kaç ordan orası kasırgadan da tehlikeli
Kacmam alt tarafı ban yerim :)
Dur kız benim yüzümdenNeler oluyooo bize de söyleyinnnn saldıralımmmm
Ben öğretmenim. Eşimde polis. Eğitimde ama ocakta görev başı yapacak. Ocağa kadar yanımda değil tabi, şafak sayıyorum. Dertliyim birazDoğru haklısın kuzum biz de 5 senedir evliyiz aynj sebeplerden düşünmedik şimdi düşünüyoruz bakalım canım:)) ne işle uğraşıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?