- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.181
Şaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigimAaaa......
KatılıyorummmmŞaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigim
Bunları ona okutmam lazımŞaka kız sinir ediyim dedim tipe bak hele nasıl çirkin olur ki senden bebisin olcak kurban olsun o enişte sana fistigim
Bence o da çok sevinirrr bu öyle bişey ki istemiyorsun ama olunca bayılıyorsunBenimkinin haberi yok ne dicek acaba, merak ediyorum.
Ahahahha kız doğunca da baban seni istemiyodu diye sal üstüneBen istiyordum zaten o pek sıcak bakmıyordu. Artık oldu :)) Ben çocuğuma bir güzel oda hazırlayayım da babası görsün
Yak kuzucum yakBen istiyordum zaten o pek sıcak bakmıyordu. Artık oldu :)) Ben çocuğuma bir güzel oda hazırlayayım da babası görsünBabanın cebini yakalım biraz doğmamış çocuğumla
Bir de o sorsun hesapAhahahha kız doğunca da baban seni istemiyodu diye sal üstüne
Kız cidden çalışıyor olmasaydın görüşürdük belki :))Bir de o sorsun hesap
İyi yönde mi kötü yönde mi?Herkesin eşi çocuktan sonra evrim geçiriyor burada okuduklarıma göre. Bakalım bizimki ne olacak.
Aynen canım isterim ben. Olur da bir gün ortam olursa neden olmasın :) Bi kahveye vakit buluruz bence bir ara :)Kız cidden çalışıyor olmasaydın görüşürdük belki :))
Genelde kötü oluyor :))İyi yönde mi kötü yönde mi?
Bence de araban varsa gel ümraniye tarafına ben buralardayımm:))Aynen canım isterim ben. Olur da bir gün ortam olursa neden olmasın :) Bi kahveye vakit buluruz bence bir ara :)
Onunki de kapıda benimki de kapıda. Hangisini istiyorsan alıp geleyim bir ara valla :) İyi olur hem tanışırız.Bence de araban varsa gel ümraniye tarafına ben buralardayımm:))
Hadi yaa ben iyiiyide duydum kavgalı eşlerde çocuk olunca kavgalar azalıyor diyolar. Herkes bebişle ilgilendiği için :)Genelde kötü oluyor :))
Olur kuzum:) instgrm kullanıo musn takipleşelimOnunki de kapıda benimki de kapıda. Hangisini istiyorsan alıp geleyim bir ara valla :) İyi olur hem tanışırız.
Sırf çocuk için sana katlanıyorum diyen öküzler bile var ya...Hadi yaa ben iyiiyide duydum kavgalı eşlerde çocuk olunca kavgalar azalıyor diyolar. Herkes bebişle ilgilendiği için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?