- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.141
İnşallah kuzum sen de istanbula gel iki gevezeee susmayız artıkkEe bi gün düşerse ayagin İzmir'e beklerimyaz kış balkonundan İzmir güzeldir
Ben ümraniyedeyim kzuum sen gel bu taraflaraaaaSen ne taraftaydın canım istanbulda? :)
Denedik kuzu hiç bir sorun yok evet takip eden doktor var canımDur bakalım olcak ben öyle hissediyorummmdoktora filan gidiyo musun? Senş takip eden bir doktorun var mı? Tüp bebek denemiş miydin sen kuzum?
Araba var gelirim bakBen ümraniyedeyim kzuum sen gel bu taraflaraaaa
Aman sabahlar olmasınİnşallah kuzum sen de istanbula gel iki gevezeee susmayız artıkk
Valla gelll diormmmAraba var gelirim bak
Ahahaha aynenn kızzzz ben de susmam sen deAman sabahlar olmasın
Kıskandı ayOh hainler
Benim yanımda kimse susmaz kiAhahaha aynenn kızzzz ben de susmam sen de
Sen de gel izmir dedğin şurda kaç saatcikkkkOh hainler
Bana da öyle geliyor kuzum valla ben hoş sohbet insanları severimBenim yanımda kimse susmaz kieminim
Hiç gelememSen de gel izmir dedğin şurda kaç saatcikkkk
Valla yalan solemiyim ilk konuştuğumuzda gıcık oldum sana ama sonradan sevdim bende seni :)Bana da öyle geliyor kuzum valla ben hoş sohbet insanları severim
Yok kuzucum ya bende çok merak ediyorumBu T Tatlianne20 nin kimsede numarası yada birşeyi yok mu kızlar ya=( çok merakta kaldım
Umarım bebis iyidir,kendi de tabi.Yok kuzucum ya bende çok merak ediyorum
Ahahahhaha ya yazarak insanlar anlaşılmaz ki ne mimik var ne bişe düz bi yazı işteeValla yalan solemiyim ilk konuştuğumuzda gıcık oldum sana ama sonradan sevdim bende seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?