- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.161
Niye kız 20 gün nye freesin :))20 gün freeyimBana uyar valla.
İnşallah ya hasret digeripte unutmuştur bizi minikle Gülom iyi olsundaUmarım bebis iyidir,kendi de tabi.
Benimki yok evde 20 gün. Dün gittiNiye kız 20 gün nye freesin :))
Ne bilim gıcık olmuştum biraz işteAhahahhaha ya yazarak insanlar anlaşılmaz ki ne mimik var ne bişe düz bi yazı işteeama tanısan seversin ben de öyle düşünüorummm
Otur kız hamiş hamiş nereyeBenimki yok evde 20 gün. Dün gitti
Haberi yok onunOtur kız hamiş hamiş nereye
Anladım kuzum Allah büyüktür daha 23 yaş çok genç benim abimin 8 sene olmadı şimdi Allah bağışlasın kızı var :) sen de doktor takibini yap gerisi Allah a kalmış. Bir de folic asit iç hamile kalmaya yardımcı oluyomuşDenedik kuzu hiç bir sorun yok evet takip eden doktor var canım
Benim var ama artık gezme yokHaberi yok onun
İçiyorum canım bakalım nasipAnladım kuzum Allah büyüktür daha 23 yaş çok genç benim abimin 8 sene olmadı şimdi Allah bağışlasın kızı var :) sen de doktor takibini yap gerisi Allah a kalmış. Bir de folic asit iç hamile kalmaya yardımcı oluyomuş
Bu gidişle 1 tane daha yollarız arkasına, kilo da alırım eve de kapanırım :)) Sonra benimki beğenmez beni. Olmaz kız öyleBenim var ama artık gezme yokevinin kadını çocuğunun anası olucan
Nereye gitti kızzz gene?? Kaç gel bu taraflara ama çalışıyosun sen de işteeeBenimki yok evde 20 gün. Dün gitti
Hahahaha ay senin sağın solun kusmuk olcak çok çirkin olcanBu gidişle 1 tane daha yollarız arkasına, kilo da alırım eve de kapanırım :)) Sonra benimki beğenmez beni. Olmaz kız öyle
İyi geceler canmm kendine iyi bakkkKızlar ben kaciyim yarın sultanım gelcek evi topluyim azcik öpüldünüz
Evet hamişim gibi. Yarın doktora gidicem kan tahlili içinNereye gitti kızzz gene?? Kaç gel bu taraflara ama çalışıyosun sen de işteee
Sizde çok konuşmayın kıskanırım heİyi geceler canmm kendine iyi bakkk
Aaaa......Hahahaha ay senin sağın solun kusmuk olcak çok çirkin olcan
Yaaa çok sevindimmmm canım valla:))) çok iyi olmuşşşEvet hamişim gibi. Yarın doktora gidicem kan tahlili içinPlanda yoktu nasıl oldu bilmiyorum. Çok istiyordum Allah nasip etti herhalde.
Benimki iş için yine farklı bir ülkeye gitti. Kaçıcam valla bende bir yerlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?