- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #31.701
Çok sevndm canm sağlıkla al inş kucağınaEvet canım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Bende iki hafta sonra doktora gidiyorum. Ozaman soracam. Bakalım ne diyecek. Hamilelik takvimini oluştur. Sana bilgi verir. Bebeğinin boyutunu ve gelişimini takip edersinEvet canım normalde majezik içerdim 2 tane uyurdum geçerdi şimdi o da yok blmiorm naapcamm
Çok teşekkür ederim canımmmmm
Aynen canımAnaaa kız çok erken evlenmissin o zaman sen
Abov aynı yaşta evlenmişiz17 de evlendim cnm
Kaç haftalık hamilesin canım? Öğren bize se söylersin:)Bende iki hafta sonra doktora gidiyorum. Ozaman soracam. Bakalım ne diyecek. Hamilelik takvimini oluştur. Sana bilgi verir. Bebeğinin boyutunu ve gelişimini takip edersin
Önemli olan anlasabilmen sevmen gerisi bos canmAynen canım
Cnm bende lise 3 e geçtiğimde evlendim okulu bıraktım severek ve kaçarak oldu evliliğim evlendikten sonra kızım olduktan sonra okulumu bitirdim üni ti kazandım kayıt yaptırdım sonra dondurdum KPSS ye girdim güzel bir puan aldım ama rabbim nasip etmeyince olmuyor yaniBen o yaşımda lise 3'teydim ya, evlilikten bihaberdik :) Evet, çok erken evlenmişsin. Zor olmadı mı?
2 kızım var biri 12 yaşına girecek diğeri daha 1 aylıkMaşallahh çocukların varsa arkadaş gibisinizdir
Bak takvimime 13 hafta ve karnımdaki bebeğin boyutu ve bilgileri var hemen yazımın altında. Hesap bilgilerinden son adet tarihini giriyorsun bide tahmini doğacağı tarihi doktorun dediği tarihKaç haftalık hamilesin canım? Öğren bize se söylersin:)
Sende mi erken evlendin şuan kaç yaşındasın çoluk çocuk var mıAbov aynı yaşta evlenmişiz
Aynen canım yaş küçük olunca başta döküntüler olmuştu ama şuan iyi çok şükürÖnemli olan anlasabilmen sevmen gerisi bos canm
Sağ ol canım, inşallahh :)
22 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 4 yaşında oğlum var ve ikinciye hamileyimSende mi erken evlendin şuan kaç yaşındasın çoluk çocuk var mı
O herkeste oluyor canmAynen canım yaş küçük olunca başta döküntüler olmuştu ama şuan iyi çok şükür
Hayırlı olsun canım22 yaşındayım 5 yıllık evliyim. 4 yaşında oğlum var ve ikinciye hamileyim
HoşgeldinHayırlı akşamlar kızlar
Ben telefonsuz kaldım
Yapıldı diye aldım
Yapılmamış
Hosgeldinnnn esesimmmmHayırlı akşamlar kızlar
Ben telefonsuz kaldım
Yapıldı diye aldım
Yapılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?