- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.041
Artik bizde kimse kimse bizi tinlamiyor diye gelmedikAyy cidden kiz neden bu kadar boş buralareskiden bi girerdim sayfalarca yazı simdi kimsecikler yok. Hadi ben cocuklardan vakit bulamiorum size ne oldu gııı
Ben tınlarım seni gülommm cocuklardan firsat buldukcaArtik bizde kimse kimse bizi tinlamiyor diye gelmedik
Oyyssss kuzummm sen bebislerne bak biz kacmiyoruzBen tınlarım seni gülommm cocuklardan firsat buldukcabenim adam da evde senelik izne çıktı o işe baslasin daha aktif olurum ben ,)
Ayy canimmm bende seni çok seviyorum ❤❤❤Oyyssss kuzummm sen bebislerne bak biz kacmiyoruz
Skma kendini herkes kendi haline dağıldı diye dedm ben yoksa hala seni çok seviyormmmm
Seveceeeesiiin tabeAyy canimmm bende seni çok seviyorum ❤❤❤
Valla hepiniz ortadan kayboldunuz etiket yaomasak etiket yaptignz yok bu mudur yani hee bu mudur hepinize trio
Suanlik iyi gidiyo cnm.benm 6 aylik olduk.bakalim yavastan hazirliklara baslicam.. sen nasilsin nasil.oldunEsseteacher napiyon canim senin hamilelik nasil
Zaman ne kadar hizli gecti ben dahada iyiyim evime geldim uzulmuyorum ayaktayim melegim huzurlu onu biliyom yeter hayat devam ediyor dua et bol bol hayrilisi ile alirsin canimSuanlik iyi gidiyo cnm.benm 6 aylik olduk.bakalim yavastan hazirliklara baslicam.. sen nasilsin nasil.oldun
Cok.cabuk geciyor canm.evet daha dun burda neler.konusuyoduk simdi neler olduu neler gecti. Hersey gecicek alllhim.herseyin hayirlisini versin inss.Zaman ne kadar hizli gecti ben dahada iyiyim evime geldim uzulmuyorum ayaktayim melegim huzurlu onu biliyom yeter hayat devam ediyor dua et bol bol hayrilisi ile alirsin canim
Aminn insallah mide bulantin falan nasil gidiyor rahatmi buarada cinsiyet neCok.cabuk geciyor canm.evet daha dun burda neler.konusuyoduk simdi neler olduu neler gecti. Hersey gecicek alllhim.herseyin hayirlisini versin inss.
Göztepe maçı olmasa hatirlanicagim yokEternaaLLove napiyon kiz hayirsiz. Unuttun beni . Göztepe maçı alinca aklima geldin serramı bi yokliim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?