Ben tınlarım seni gülommm cocuklardan firsat buldukca benim adam da evde senelik izne çıktı o işe baslasin daha aktif olurum ben ,)
Oyyssss kuzummm sen bebislerne bak biz kacmiyoruz
Skma kendini herkes kendi haline dağıldı diye dedm ben yoksa hala seni çok seviyormmmm

Ne söylesem ne desem buraya ne yazsam bilemedim canım kardeşim T Tatlianne20 evladından ne olursa olsun vazgecmeyeN Gülom anneliği son demine kadar hisseden kadın bunu yazıyorum belki sana bir teselli olur canımın içi dostum evet kızlar bu gün yigenimizi kaybettiğimizi ogrendigim nalet gün dostum gulom belki burda görür okursun her zaman yanındayım sakın unutma canım benim acini hafifletemem ama belki yanında destek olarak görürsün beni kızımız prensesimiz annesini bekliyor unutma bunu rabbim bida bu acıyla sınaması seni dostum

Suanlik iyi gidiyo cnm.benm 6 aylik olduk.bakalim yavastan hazirliklara baslicam.. sen nasilsin nasil.oldun
Zaman ne kadar hizli gecti ben dahada iyiyim evime geldim uzulmuyorum ayaktayim melegim huzurlu onu biliyom yeter hayat devam ediyor dua et bol bol hayrilisi ile alirsin canim

Zaman ne kadar hizli gecti ben dahada iyiyim evime geldim uzulmuyorum ayaktayim melegim huzurlu onu biliyom yeter hayat devam ediyor dua et bol bol hayrilisi ile alirsin canim
Cok.cabuk geciyor canm.evet daha dun burda neler.konusuyoduk simdi neler olduu neler gecti. Hersey gecicek alllhim.herseyin hayirlisini versin inss.

T Tatlianne20 kuzummmm nasilsin yaa özledim seni. Bebiş nasıl daha iyi insallah. Aklima geldikce dua ediyorum canim insallah saglikla çıkacak hastaneden sen de onu hep kollarinda uyutup büyüteceksin Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…