Esime nasil söyleyecegim bile hazir yani. Kutu aldim icine testi koydum ve bebisten bir mektup biraktim icine.. ama karar veremedim söyleyip söylememekle
Ben 2 saat bile dayanamaz söylerdim kuzu Kutu güzel fikir olmuş. Bence söyleee

Ben 2 saat bile dayanamaz söylerdim kuzu Kutu güzel fikir olmuş. Bence söyleee
Söylemicem sanirim kuzu cumartesi dügün var rshat rahat oyniyim öyle söylerim doktordan emin olduktan sonra yoksa oynatmaz beni

Zeytintanem . Hayırlı olsun kuzum. Dayan kız. Emin ol. Valla bugün bende gittim cinsiyetini öğrenmeye. Eşime diyim sakın söyleme ben değil o kendini tutmuyor
Aynen tatlim ya kendini tutamaz diye bende söylemicem sanirim. Adet oldugumu düsünüyor ama sende bi degisiklik var diyor...

Ama bizde tutamıyoruz kendimizi hemen bir belli etme. O konularda bazı erkekler var fena rol yapıyor hayranım

Coookk tesekkür ederimm gülse amin kuzum anne olmak isteyen herkese allah bir bebek nasip etsin insallah.

Yaaa merakta kaldık
Ama neyse güzel haberle gelmissin cNmmm
Ben sana hep hamile olacaksın diyordum ve oldun
İçime doğan hep oluyor yaaa :)

Yaaa merakta kaldık
Ama neyse güzel haberle gelmissin cNmmm
Ben sana hep hamile olacaksın diyordum ve oldun
İçime doğan hep oluyor yaaa :)
Valla kuzum ne desem bilmiyorum ben bile beklemiyordum. Adetim gecikince test yaptim idrarima tuttugum gibi dolaba firlattim zaten hamile degilim diye.. anam bi baktim 2 cozgi heyecanlandim önce sonra dedim bu test yanlis heralde gittim bitane daha aldim onu da yaptim bu da 2 cizgi. Zor tutuyorum icimde. 2 hafta dayanmam lazim ozaman herkese bomba haberi vericemmmm

Yasaaa çok güzel haber çok sevindim nerelerdeydin kız merak ettim ama güzel haber lerle geldin
Kuzucummm ben banlandim önce sonra da ise falan baslayinca zaman bulamadim. Hamis de oldgumi ögrebince geldim hemen

Hadi gözün aydın benim hislerme guveninnn uleyn :€

Ayy canım benim :) kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :) çok sevindim :)

İşin de hayırlı olsun :)

Valla hepiniz ortadan kayboldunuz etiket yaomasak etiket yaptignz yok bu mudur yani hee bu mudur hepinize trio
Ayy cidden kiz neden bu kadar boş buralar eskiden bi girerdim sayfalarca yazı simdi kimsecikler yok. Hadi ben cocuklardan vakit bulamiorum size ne oldu gııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…