- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.021
Ben 2 saat bile dayanamaz söylerdim kuzuEsime nasil söyleyecegim bile hazir yani. Kutu aldim icine testi koydum ve bebisten bir mektup biraktim icine.. ama karar veremedim söyleyip söylememekle
Söylemicem sanirim kuzuBen 2 saat bile dayanamaz söylerdim kuzuKutu güzel fikir olmuş. Bence söyleee
Aynen tatlim ya kendini tutamaz diye bende söylemicem sanirim. Adet oldugumu düsünüyor ama sende bi degisiklik var diyor...Zeytintanem . Hayırlı olsun kuzum. Dayan kız. Emin ol. Valla bugün bende gittim cinsiyetini öğrenmeye. Eşime diyim sakın söyleme ben değil o kendini tutmuyor
Ama bizde tutamıyoruz kendimizi hemen bir belli etme. O konularda bazı erkekler var fena rol yapıyor hayranımSöylemicem sanirim kuzucumartesi dügün var rshat rahat oyniyim öyle söylerim doktordan emin olduktan sonra yoksa oynatmaz beni
Aynen tatlim ya kendini tutamaz diye bende söylemicem sanirim. Adet oldugumu düsünüyor ama sende bi degisiklik var diyor...
Belli etmemeye calisiyorum kuzum da olmuyor pek. Bana diyor sende bi haller var cikar yakinda ortaya...Ama bizde tutamıyoruz kendimizi hemen bir belli etme. O konularda bazı erkekler var fena rol yapıyor hayranım
abowww boyle gitse adana belli etcen kızBelli etmemeye calisiyorum kuzum da olmuyor pek. Bana diyor sende bi haller var cikar yakinda ortaya...
Ne yapiyimmmabowww boyle gitse adana belli etcen kız
Coookk tesekkür ederimm gülseZeytintanem kuzummm cok sevindim yaa ne güzel haberler verdin öyle. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Darısı tüm isteyenlerin basina insallah. İşin de hayırlı olsun bu arada
Yaaa merakta kaldıktsk ederim cnm insallah 2 test de ayni adet de olmadim heralde hamisimdir
Kizmakla haklisin kiz bana istedigin kadar..
Önce ben banlandim. Sonra da zaman bulamadim girmeye..
Tsk ederim kuzucummesim heyecandan ailesine aciklar diye korkuyorum ailelerw daha söylemek istemiyorum cünkü kesinlesmeden.
Icimde de tutamiyorum artik 2 hafta zor gecer.. ne yapsam acana
Yasaaa çok güzel haber çok sevindim nerelerdeydin kız merak ettim ama güzel haber lerle geldin
Daha ölmedim buralardayım gülooooo
Valla kuzum ne desem bilmiyorumYaaa merakta kaldık
Ama neyse güzel haberle gelmissin cNmmm
Ben sana hep hamile olacaksın diyordum ve oldun
İçime doğan hep oluyor yaaa :)
Kuzucummm ben banlandim önceYasaaa çok güzel haber çok sevindim nerelerdeydin kız merak ettim ama güzel haber lerle geldin
Hadi gözün aydın benim hislerme guveninnn uleyn :€Valla kuzum ne desem bilmiyorumben bile beklemiyordum. Adetim gecikince test yaptim idrarima tuttugum gibi dolaba firlattim zaten hamile degilim diye.. anam bi baktim 2 cozgi heyecanlandim önce sonra dedim bu test yanlis heralde gittim bitane daha aldim onu da yaptim bu da 2 cizgi . Zor tutuyorum icimde. 2 hafta dayanmam lazim ozaman herkese bomba haberi vericemmmm
Kuzucummm ben banlandim öncesonra da ise falan baslayinca zaman bulamadim. Hamis de oldgumi ögrebince geldim hemen
Valla hepiniz ortadan kayboldunuz etiket yaomasak etiket yaptignz yok bu mudur yani hee bu mudur hepinize trioDaha ölmedim buralardayım gülooooo
Ayy canım benim :) kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :) çok sevindim :)Kizlar ben yaziyim bombalari tek tek :) siz yorum yapin
1. is buldumeski calistigim is yerindeki abi cagirdi bende kabul ettim. Bu 3. haftam calismaya baslayali
2. bombaya hazir olunn
Cift cizgiiiiiiiii
Cumartesi 2 test yaptim ikiside cift cizgiii
Tsk ederim kuzumm :)Ayy canım benim :) kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :) çok sevindim :)
İşin de hayırlı olsun :)
Ayy cidden kiz neden bu kadar boş buralarValla hepiniz ortadan kayboldunuz etiket yaomasak etiket yaptignz yok bu mudur yani hee bu mudur hepinize trio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?