- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.061
Kardeşim canim nasılsın güçlü kadınım benim
AboooGöztepe maçı olmasa hatirlanicagim yok
Aboookiz senle uğraşılmaz valla nasil da zeytinyağı gibi üste ciktin öyle
Bi ara cok vardi cnm ama cok sukur iyyim artik. 24 haftalik olduk. Erkek ismi yaman olucak insAminn insallah mide bulantin falan nasil gidiyor rahatmi buarada cinsiyet ne
Napim beaÇıkarım ben napiyon gulocugum
Melegimi kaybettik canim allah razi olsun yineT Tatlianne20 kuzummmm nasilsin yaa özledim seni. Bebiş nasıl daha iyi insallah. Aklima geldikce dua ediyorum canim insallah saglikla çıkacak hastaneden sen de onu hep kollarinda uyutup büyüteceksin Allahin izniyle
Sagol kuzum ayakta olmaya calisiom evime geldim islerimi yapiyom oyalaniyomKardeşim canim nasılsın güçlü kadınım benim
Bilmiyordum kuzum seni üzdüysem özür dilerim. Cok üzüldümMelegimi kaybettik canim allah razi olsun yine
Sagol kuzum ayakta olmaya calisiom evime geldim islerimi yapiyom oyalaniyom
Kuzum belli değil hala konuşulmadı :) biz Nisan gibi düşünüyoruz kısmet bilmiyorumm :)) hayırlısı olsun inşallah :)Tsk ederim kuzumm :)
Senin nasil gidiyor poncik? Dügün nezaman?
Oyy koalamm yaaArtik bizde kimse kimse bizi tinlamiyor diye gelmedik
Merhaba canım nasılsın
Bilmiyordum kuzum seni üzdüysem özür dilerim. Cok üzüldümBaşın sağolsun canim benim cennette buluşun inşallah... ne diyeceğimi bilemedim
Merhaba canım nasılsın
Sagolun kizlar 1 hafta oldu melek oldu yavrum sukur simdi iyiyim huzurlu mutlu rahatim nurumda evinde icim rahatT Tatlianne20 canım başin sağolsun ne diyeceğimi bilemiyorum inan ne denir oo bile çok zor sadece kalben yanındayım bir haftaya yakındır şifremi unuttum ve kk giremiyordum şimdi gördüm allah sabır versin canım cennette çok mutlu olcaktır meleğin
Yaaa küstüm sayılırOyy koalamm yaa
Canimmmmm nasilsin
Iyiyim canim evime geldim islerimi yapiyom oyalaniyom sen napiyon kuzumCanimmmmm nasilsin
İyiyim bnde kuzum temizlik yaptm anca bittiIyiyim canim evime geldim islerimi yapiyom oyalaniyom sen napiyon kuzum
Aminn canim allah razı olsunBasın sagolsun canım, haberim yoktu duyunca cok cok uzuldumAllah sabır versin.
Kolay gelsin canim bende kiyafeleri kaldiriyom bebegin besigi bozcam bu gi n kaldircazİyiyim bnde kuzum temizlik yaptm anca bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?