- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.181
Bosver yak bi cigaraBizimkiler düğün borcunu eşime kilitlediler beş sene odedik daha şubatta anca bitti buna napalim icerlenelimmi olelim mi
Ayy canım :)Ben izmirliyim eşim hataylı canim. Hatayda neredeyse her seyi erkek tarafı alıyor. Kiz tarafi mutfak aletleri tencere tava yorgan yastik alirsa bi yatak odasi halisi alıyor. Ama bizim uyaniklar biz bunlarin adetlerini bilmiyoruz diye bir sürü şeyi bize yaptirdilar. Ben hataya geldim görümcem evlendi daha sonra ağzım açık kaldi çeyizi görünce. Esime sordum siz bize bunlari yaptirdiniz diye. Annanem o zamanlar biraz uyaniklik yapti haklısın dedi geçti
:) Valla kuzum genel olarak mutlu olmak için çok beklentiye girmemek lazım kim olursa olsun..Bu devirde en iyisi erkek tarafi olacaksin canimkiz tarafi her seyi yapıyor borcu da üstleniyor ama erkek tarafi düğün takılarını da alip borç ödeyeceğiz diyorlar ama ne hikmetse o borc bitmiyor. 1 sene daha damadin esyasinin borcu ödeniyor eve giren parayla
Ayy ne dertliymisim bu konuda içime batmış bize atılan kazıklar
Aynen canım. Abimin eşi de hataylı her şeyi biz yaptık bizde kınayı kız tarafı yapar. Kınada sandalye parasını bile abimi çağırıp istediler kuruş çıkmadı anne babasının cebinden :) tatsızlık olmasın diye her şeye tamam dedik. Bari kıymet bilselerdi :)Bilmem hatayli tanidiklarim da var evlenen herseyi erkek tarafi yapmadi ortak oldu ne olduysa beyaz esyalari ve yatak odasini kiz tarafi aldiysa salon takimi vs erkek tarafi aldi tabi bunlar benim gorduklerim ayni sehirde bile değişiyor adetler.
Altını da kendiler mi aldı canım hiç destek olmadılar mıBizimkiler düğün borcunu eşime kilitlediler beş sene odedik daha şubatta anca bitti buna napalim icerlenelimmi olelim mi
Aynen canim huzur olmadıktan sonra hersey olsa bile göze gelmiyor. Allah huzurlu mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah sana :):) Valla kuzum genel olarak mutlu olmak için çok beklentiye girmemek lazım kim olursa olsun..
Alabildiğimi alıcam alamadığım da kalsın iyi olur inşallah mutlu huzurlu olalım da eşyam az olsun :)
Fena bunlar fena bide üste cikarlar böyleAynen canım. Abimin eşi de hataylı her şeyi biz yaptık bizde kınayı kız tarafı yapar. Kınada sandalye parasını bile abimi çağırıp istediler kuruş çıkmadı anne babasının cebinden :) tatsızlık olmasın diye her şeye tamam dedik. Bari kıymet bilselerdi :)
Lütuf gibi meydanda yapıyoruz kınayı salon tutmuyoruz size masraf olmasın diye dediler :)
:) Allah razı olsun canımm benim. Hepinizin yuvasına versin inşallah :)Aynen canim huzur olmadıktan sonra hersey olsa bile göze gelmiyor. Allah huzurlu mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah sana :)
:))) valla fenalardı kuzum ya :)Fena bunlar fena bide üste cikarlar böyle
Inşallah hayirlisi olur canım başlarım bende belki inşallah:) yaptım kuzum aynen üçlü falan yaptım damat bohçasına koymak için :) işte hiç patik yok onlardan yapmak istiyorum :) ip almayı unutuyorum :)
Kolay kolay balım yaparsın tığla aynen :)
Napim kuzum ev isleri ugrasiyim yaz kis degisimi temizlik falan.Canimmmm buralardayim sen nasılsın nabiyorsun
YaktimBosver yak bi cigara
Altın mi o neydi acaba ahahhahahah hic görmediğim içinAltını da kendiler mi aldı canım hiç destek olmadılar mı
:))Altın mi o neydi acaba ahahhahahah hic görmediğim için
Ben bitirdim şükür kuzu bi kislijlar kaldiInşallah hayirlisi olur canım başlarım bende belki inşallah
Napim kuzum ev isleri ugrasiyim yaz kis degisimi temizlik falan.
Hayırlı aksamlar canimmmHayırlı aksamlar kızlar.
Biz burda hala yaz yaşıyoruz. Bi gece ve sabaha karsi serin oluyorBen bitirdim şükür kuzu bi kislijlar kaldi
Seni anlıyorum çünkü bende evlenirken hers yi kredi kartıyla aldık ve borcunu evlendikten sonra ödedik. Bide ortalıkta biz oğlumuzu evlendirdik bderlerdi. Düğünde birşey bile takmadılar şimdide. Dardayken birseye ihtiyacınız varmı diye sormazlardi. Üstünede kime yaptıklarını anlatırlardı. Biz bu a şunu aldık şunu yaptık diye anlatıyorlarAltın mi o neydi acaba ahahhahahah hic görmediğim için
Anlatmaya yüzü yokki hele anlatsın gider bulurm lafimi cakarm valla kimse kusura bakmasnSeni anlıyorum çünkü bende evlenirken hers yi kredi kartıyla aldık ve borcunu evlendikten sonra ödedik. Bide ortalıkta biz oğlumuzu evlendirdik bderlerdi. Düğünde birşey bile takmadılar şimdide. Dardayken birseye ihtiyacınız varmı diye sormazlardi. Üstünede kime yaptıklarını anlatırlardı. Biz bu a şunu aldık şunu yaptık diye anlatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?