- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.141
Halamlara gittik kuzum ablam burda gezdik biraz. Öyle yemekti falan yoruldum evleri çok soğuktu bideeHoşgeldin nasilsin canim napiyon
Ne ettinde kiz nisan nasil gidiyor
Iyi etmissin gez toz gencssin tadını çıkar hayatın canım bende kisliklar cikardim yazliklar kaldirdim az isin kaldi yarin komple temizlik yaparim inşallah. Gelen olur belki diye 1 aydir yoktum evdeHalamlara gittik kuzum ablam burda gezdik biraz. Öyle yemekti falan yoruldum evleri çok soğuktu bidee
kuzum benim yorma kendini.Iyi etmissin gez toz gencssin tadını çıkar hayatın canım bende kisliklar cikardim yazliklar kaldirdim az isin kaldi yarin komple temizlik yaparim inşallah. Gelen olur belki diye 1 aydir yoktum evde
Benim gibisin desene bende ole esimle bi aktivitem evden pek çıkmıyorum. Ama acil kapatna yinede kendini. Nisanlin nereye gitti canim.kuzum benim yorma kendini.
Çok gezen biri değilim kuzum ya ablam geldi diye çıktım biraz öyle :)
Sıradan sıkıcı bi hayatım var yani ben memnunum da sosyal değilim pek :) arkadaşlarımın hepsi evlendi kimse yok :) nişanlım gitmeden yapıyoduk bi şeyler o da gidince evden çıkmıyorum.
Depresyona girip çıktım :))
İş falan olmayınca kötü oldum kuzum bi ara. O da gidince ne bileyim işte :) göreve başladı kuzum çok şükür. Nevşehir deBenim gibisin desene bende ole esimle bi aktivitem evden pek çıkmıyorum. Ama acil kapatna yinede kendini. Nisanlin nereye gitti canim.
Anladım canım benim temellimi yerlesti sendemi orda dusunuyon yoksam görevi değişiyor mu.İş falan olmayınca kötü oldum kuzum bi ara. O da gidince ne bileyim işte :) göreve başladı kuzum çok şükür. Nevşehir de
Polis oldu kuzum çok şükür başladı. Evlenince de orda olucaz kuzum inşallah. Sınava hazırlanırım diyorum evlendikten sonra bakalım bilmiyorum :) bankalara başvuru yaparım. Şimdi nişanlıyım diye almıyolar görüştüm bir iki yerle deAnladım canım benim temellimi yerlesti sendemi orda dusunuyon yoksam görevi değişiyor mu.
Nisanlilik ne alaka kiz olebisi duymadim meslek varsa dinlemezler nisanlilik.Polis oldu kuzum çok şükür başladı. Evlenince de orda olucaz kuzum inşallah. Sınava hazırlanırım diyorum evlendikten sonra bakalım bilmiyorum :) bankalara başvuru yaparım. Şimdi nişanlıyım diye almıyolar görüştüm bir iki yerle de
Seni alıcaz yetiştiricez işi öğreticez yazın evlenip gideceksin diyolar kuzu. Uzun süre çalışacak birilerini istiyolarNisanlilik ne alaka kiz olebisi duymadim meslek varsa dinlemezler nisanlilik.
Tamm şimdi anladim Nevşehir de girersin ozaman biraz dinlen tadını cikar ozaman hazirlik yap yemekti is guc ugraslar ceyuz haxirligi vesare gez ailenle tadını çıkar oxlersin canım vakitleri degerlendir balımSeni alıcaz yetiştiricez işi öğreticez yazın evlenip gideceksin diyolar kuzu. Uzun süre çalışacak birilerini istiyolar
Aynen kuzum başvuru yapmicam artık bi yere :) ufak ufak lif falan yapıyorum işte. Patik yapiymddiyorum bilmiyorum ama videodan falan bakıp yapıyorum öyle :)Tamm şimdi anladim Nevşehir de girersin ozaman biraz dinlen tadını cikar ozaman hazirlik yap yemekti is guc ugraslar ceyuz haxirligi vesare gez ailenle tadını çıkar oxlersin canım vakitleri degerlendir balım
Evime geldim artik eşimi biri çağırdı komsumuz kapidalar 1 saattir bende o yokken bakom dedim kk ya. YalnizimAynen kuzum başvuru yapmicam artık bi yere :) ufak ufak lif falan yapıyorum işte. Patik yapiymddiyorum bilmiyorum ama videodan falan bakıp yapıyorum öyle :)
Bu sene hazırlanmicam sınava. Allah nasip ederse inşallah evlenince evimin o günlerin tadını çıkarırım inşallah ondan beş altı ay sonra başvuru falan yaparım sınava hazırlanırım diyorum :)
Sen neler yapıyosun kuzum yalnız mısın
Iyi yapmışsın canım benim. İyi ki girmişim bende.Evime geldim artik eşimi biri çağırdı komsumuz kapidalar 1 saattir bende o yokken bakom dedim kk ya. Yalnizim
Kafami burda dagitiyom gercekte değil yada islerimi yaparak 40kim bitiyor kuranima baslarim nasip ederse sohbet olursa giderim yada kursa ole geçer zamanım.Iyi yapmışsın canım benim. İyi ki girmişim bende.
Evet kuzum oku inşallah. Kurs falan da iyi gelir. Meşgul olursunKafami burda dagitiyom gercekte değil yada islerimi yaparak 40kim bitiyor kuranima baslarim nasip ederse sohbet olursa giderim yada kursa ole geçer zamanım.
Aynen canım ole lif bi arkadasda yaoiyor cicekli netten bakarak tiglan demi kolaymis bende heveslendim ona:)Evet kuzum oku inşallah. Kurs falan da iyi gelir. Meşgul olursun
:) yaptım kuzum aynen üçlü falan yaptım damat bohçasına koymak için :) işte hiç patik yok onlardan yapmak istiyorum :) ip almayı unutuyorum :)Aynen canım ole lif bi arkadasda yaoiyor cicekli netten bakarak tiglan demi kolaymis bende heveslendim ona:)
Canimmmm buralardayim sen nasılsın nabiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?