- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.501
Tamam canim çok teşekkür ederim ederim bakarım tabii..Cok zor bi dönem Allah sabir versin benim oğlum kafasini duvara falan vuruyordu cok zor bi dönemdi. Üzerine gitme alttan al geçiyor bi zaman sonra. YouTubeda özge erdoğanın videolari cok yararli
Tsk ederim cnmAyyy hayırlı olsun çok sevindimmm kız sebde hamişssın heee mii
8 haftalik kuzum :)Zeytintanem kaç haftalık canım
Esime bi kutu hazirladim icinde test, bebekten mektup ve ultrason resmini koydum. Ilk gördügünde sasirdi saka yaptigimi sandiZeytintanem canim sen eşime söylemedim demiştin nasıl verdin bu bebek haberini anlatsana ???
Finrod Felagund canim sen nasıl verdin bebek haberini anlatsana??
Sagol kuzummKizzz hadi gözün aydinnn
Amin inşallah rabbim hiç bir kadını bebek hasretiyle bırakmasın isteyen bütün güzel kadınların inşallah bu yıl hepsine nasip olur. AminTsk ederim cnmrabbim isteyenlere de nasip etsin insallah
8 haftalik kuzum :)
Esime bi kutu hazirladim icinde test, bebekten mektup ve ultrason resmini koydum. Ilk gördügünde sasirdi saka yaptigimi sandisonra agladi kiyamam ona cok sevindi
Sagol kuzumm
Tarih daha belli degil cnm. Mayis haziran gibi olur heraldeZeytintanem sende Haziran annesi olucan o zaman
Yerim senin mercimegi:)))selcos su hamilelik seysinden takviminden yapsana sen de:))Tsk ederim cnmrabbim isteyenlere de nasip etsin insallah
8 haftalik kuzum :)
Esime bi kutu hazirladim icinde test, bebekten mektup ve ultrason resmini koydum. Ilk gördügünde sasirdi saka yaptigimi sandisonra agladi kiyamam ona cok sevindi
Sagol kuzumm
Iyiyim tatlim sen nasilsin naoiynT Tatlianne20 nasilsin canim?
Saglijla gelsin kuzum.Haziran-Temmuz arasında da biz bekliyoruz :)
İyilik iste canim ayniIyiyim tatlim sen nasilsin naoiyn
İnsallah canım, tek dileğimiz .)Saglijla gelsin kuzum.
Sende bizim haziran annelerine gelsene canımTarih daha belli degil cnm. Mayis haziran gibi olur heralde
Meraba canım buaralar bista buralar bende pek giremiyorum. NasılsınGünaydın kızlar
Merhaba canım evet biraz sakin olmuş topik beni sorarsan şimdilik iyiym öğlenden sonra akşamları çok kötü olıyorum rahatsızlanıyorum ama şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorMeraba canım buaralar bista buralar bende pek giremiyorum. Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?