- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.661
Tabikide canim hosgeldin:)Gelebilir miyim? :))
Kim seviyor ki kuzummm :)Bende uzandim kkda dolaniyom adam yok :) kolay gelsin utu sevmiyom pek:)))
Hoş buldum :)) Kk da turlayanlardandım. Merhaba. Nasılsınız?Tabikide canim hosgeldin:)
Uuyy tatli annemmm :) valla bizimkiler çukurdalarr bende tek başıma takılıyorum sen ne yapiyorsun bakalimmm
Ben severim:)) Bana ütü olsun gece gündüz ama temizlik uzak olsun :)))Kim seviyor ki kuzummm :)
Gel yapiver kız o zamanBen severim:)) Bana ütü olsun gece gündüz ama temizlik uzak olsun :)))
Bende ole adam evde yokken firsat dolaniyom şükür bugün dinlendim pek bisi etmedim yemekde vardi iste etmedim :) yarin artık sen naoiyon ne ediyon evli bekar:)Hoş buldum :)) Kk da turlayanlardandım. Merhaba. Nasılsınız?
Yaparım nolcek elime mi yapışcek :)))Gel yapiver kız o zaman
Kk da dolaniyom uzandim tekim evde napiyonuz diyim dedim size:))))Uuyy tatli annemmm :) valla bizimkiler çukurdalarr bende tek başıma takılıyorum sen ne yapiyorsun bakalimmm:)
Bende bi yaptim mi yapıyorm severek ama birikince :)Ben severim:)) Bana ütü olsun gece gündüz ama temizlik uzak olsun :)))
Temizliğide ben yapayım sana ütü :)))Yaparım nolcek elime mi yapışcek :)))
İyi yapmışsın :)Kk da dolaniyom uzandim tekim evde napiyonuz diyim dedim size:))))
Bugun ne yaotin bakem nasil gecti.İyi yapmışsın :)
Ohh keyfini çıkar:)) Evliyim. Adam evde bir koltukta ben öte koltukta geçinip gidiveriyoz :)) Bugun hava iyiydi kızı aldim saat ikide bir çiktik eve girdiğimizde altı olmuş. Bir gezmişiz bir gezmişiz banyoo hoop uyudu:))Bende ole adam evde yokken firsat dolaniyom şükür bugün dinlendim pek bisi etmedim yemekde vardi iste etmedim :) yarin artık sen naoiyon ne ediyon evli bekar:)
Oh iyi etmissin valla ne güzel bizim herif bilmiyor burayı bende 5 yil olcak evli çocuk yok ama.Ohh keyfini çıkar:)) Evliyim. Adam evde bir koltukta ben öte koltukta geçinip gidiveriyoz :)) Bugun hava iyiydi kızı aldim saat ikide bir çiktik eve girdiğimizde altı olmuş. Bir gezmişiz bir gezmişiz banyoo hoop uyudu:))
Hayırlısıyla bereketiyle bir gün gelir inşallah o da. Keyfiniz huzurunuz yerinde olsun her daim.Oh iyi etmissin valla ne güzel bizim herif bilmiyor burayı bende 5 yil olcak evli çocuk yok ama.
İşim vardı biraz onları hallettimm eve döndümm bir temizlik aşkı geldi mutfağa giriştim az önce oturdumBugun ne yaotin bakem nasil gecti.
Amin canım amin kac yaşında fistik:)Hayırlısıyla bereketiyle bir gün gelir inşallah o da. Keyfiniz huzurunuz yerinde olsun her daim.
Ben dun biraz is yaptım adam yokken bugunde dinlenme molasi verdim yarın mutfak temizliycem bende dip köşe. Bugün camiye kursa gittim lif falan oyalaniyom kuzum kendime yemekde vardi rahatım bugün ellerine sağlık mis olmuştur.İşim vardı biraz onları hallettimm eve döndümm bir temizlik aşkı geldi mutfağa giriştim az önce oturdumsen neler yaptın anlattt anlattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?