- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #32.641
Özledim ya seni nasılsın kuzum naptin.Uzun zamandır girmemiştim
Merhaba kuzum napiyon♥Merhabalarrrr
GünaydinlarrrrMerhaba kuzum napiyon♥
Bende bişiler hazirliycam usendim kuzu bekliyom ole ahha :) sen napiyon neler ediyon.Günaydinlarrrriyim kuzum sen nasilsin
Hiv kuzum kendime araba aldimBende bişiler hazirliycam usendim kuzu bekliyom ole ahha :) sen napiyon neler ediyon.
Oo hayırlı olsun balim iyisin valla bende klask tost yapcam bayadir yapmadik canımız istedi:)Hiv kuzum kendime araba aldimonun islemleriyle ugrastim sabah sabah ne hazirlican bakiyim hamarat üyemiz
Ooooooo kiz dietteyim canim cektiiiiOo hayırlı olsun balim iyisin valla bende klask tost yapcam bayadir yapmadik canımız istedi:)
Diyetmi kararlisin kac kilo verdin kuzumOoooooo kiz dietteyim canim cektiiiiafiyet olsun kuzumm
Henüz 0Diyetmi kararlisin kac kilo verdin kuzum
Hadi inşallah bakalımHenüz 0tartilmiyorum canim aynaya bakiyorum ne zaman hosuma giderse o zaman durcam
Utu yapiyirm canmmm sen nabiyorsn
Napam tatlışanam, topik topik geziyorum. Topiklerin sultanı oldum
Bende uzandim kkda dolaniyom adam yok :) kolay gelsin utu sevmiyom pek:)))Utu yapiyirm canmmm sen nabiyorsn
Aynen vallaha bende bakiniyom dedim buraya yazayim napiyoniz diye:)Napam tatlışanam, topik topik geziyorum. Topiklerin sultanı oldumSen napıyorsun balım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?