- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.521
Bende 3 dusuk yaşadım canım 4 ay öncede bir kayıp verdim.Off kadinlar
Aynen öyle canım. Allah’a bırak herşeyi bizim elimizden bişy gelmez çünkü@ hayallerim ben bu sonuncuyu 2 aylikken sorunlu dediler herseyi yani aldir yasamaz olur sakat vs yani allah nasip ettiyse aldirmam dedim bunu rabbim 1 ay nasip etti demekki olmuyorsada allahin bildiği var zorlamamk gerek.
Simdi daha iyiyim ilk gunlerde yikildm resmen hala acisi icimde gecmiyoo ki hic . Bugun okadar cok hastalandm ki dusunmemek istiyormncunku dusundukce icimde parca kopuyore o ani dusundukcee kotu oluyorum . Bilmiyorum iste 3 ay sonra nedeni belli olcakmis ama buyuk ihtimal enfeksyon dedi doktorSebebi neydi peki. Şimdi sormaktan da çekiniyorum. Üzülürsün diye ama üzülme hep olumlu düşün her şerde bir hayır vardır.
Kayip derken ?? Cok gecmiss olsun canmm cok zor sen benden yaraliymssn Allah bidaha yasatmasin..Bende 3 dusuk yaşadım canım 4 ay öncede bir kayıp verdim.
Konum var kuzum açtığım 1 ay yasadi melegim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/melegimle-zorlu-surec.1095286/Kayip derken ?? Cok gecmiss olsun canmm cok zor sen benden yaraliymssn Allah bidaha yasatmasin..
Allah en kısa zamanda acısını unutturup kucağına sağlıklı bir bebek nasip eder. Üzülüp yine kendine yapacaksın. Şuda sana kim ne derse desin bunu çeken bilir ve anlar. Ama senin şuan sağlığın önemli sen sağlığına kavuş Allah kucağını illa doldurur. Sen iyi olmazsan düşüncelerin seni rahat bırakmazsa huzursuz olsursun buda sana yine olumsuz etki yapar.Simdi daha iyiyim ilk gunlerde yikildm resmen hala acisi icimde gecmiyoo ki hic . Bugun okadar cok hastalandm ki dusunmemek dusundukce icimde parca kopuyore o ani dusundukcee kotu oluyorum . Bilmiyorum iste 3 ay sonra nedeni belli olcakmis ama buyuk ihtimal enfeksyon dedi doktor
Off basin sagolsun cnm benm cok uzuldumKonum var kuzum açtığım 1 ay yasadi melegim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/melegimle-zorlu-surec.1095286/
Yok canım sorun ne bilmiyom bekliyom genetokden sonuc bebegimden alındı .Off basin sagolsun cnm benm cok uzuldumbaska cocugun varmi
Amin canim Allah oyle uygun gormus kadeerin onune gecilmez Allahtan gelen hersey basimizin ustune isyan etmek bize yakismaz .. ama uzuntusunu tabi yasariz . Peki sen ? Cocuk mu istiosnn ??Allah en kısa zamanda acısını unutturup kucağına sağlıklı bir bebek nasip eder. Üzülüp yine kendine yapacaksın. Şuda sana kim ne derse desin bunu çeken bilir ve anlar. Ama senin şuan sağlığın önemli sen sağlığına kavuş Allah kucağını illa doldurur. Sen iyi olmazsan düşüncelerin seni rahat bırakmazsa huzursuz olsursun buda sana yine olumsuz etki yapar.
Nasip degilnis demek canim içim rahat ama yinede bir kızım var cennete ♥Canim benimm cok gecmis olsun cok uzuldum simdi yaa
Bak profildeki kizimdi.Canim benimm cok gecmis olsun cok uzuldum simdi yaa
Of sen gece gece bitirdin beni mafoldum ya.
Oy melekBak profildeki kizimdi.
Bende istiyorum 7aydır. Bir boş gebeliğim oldu. Ona üzülmüştüm bende baya ama sizlerin kini uydum daha da kötü oldum.Amin canim Allah oyle uygun gormus kadeerin onune gecilmez Allahtan gelen hersey basimizin ustune isyan etmek bize yakismaz .. ama uzuntusunu tabi yasariz . Peki sen ? Cocuk mu istiosnn ??
Oyyyyyyy cokkkk tatliiii .. Ben yolladigin linki konuyu okudum cok uzuldum . Ama seni de tebrik ederim iyiki Aldirmamsssn cnm gunaha girmemissin obur dunyada seni bekliyor olucakk sana sefatci olcakkk belki seni kurtarcakk bundan iyisi varmi .Allah acini dindirsin obur dunyada sizi kavustursun cnm benm cok duygulandmBak profildeki kizimdi.
Allah yasatmasn cnm . Bos gebelik nedir ki hic duymadim..Bende istiyorum 7aydır. Bir boş gebeliğim oldu. Ona üzülmüştüm bende baya ama sizlerin kini uydum daha da kötü oldum.
Aminn. Bende ilk defa yaşayarak öğrendim. Gebelik belirtilerinin hepsi var kese var ama bebek oluşmuyor kesede.Allah yasatmasn cnm . Bos gebelik nedir ki hic duymadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?