- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.561
Bu kadar etiket ne kız, iyi hatırlıyorsun yine :)Beyin yandi desem aklıma gelen arkadaslari etiket ettim gorusemediklerimde ahahha:)
100e yakin daha etiketleywmediklerim var da yitir didim :)Bu kadar etiket ne kız, iyi hatırlıyorsun yine :)
Yitir yitir yarısı 6. rüyasında zaten100e yakin daha etiketleywmediklerim var da yitir didim :)
Vallaha aynen kiz biz ruh gibi geziyozzzzYitir yitir yarısı 6. rüyasında zaten
Aynen ya, şu birkaç gündür akşama doğru yorgunluk cokuyor uyuyorum, kalkıyorum. Durum boyle oluyor :/Vallaha aynen kiz biz ruh gibi geziyozzzzgece kuşlarıyiz:)
Normal kuzum artik ole olur ama dinlen uyu tadini cikar bol bol uykusuz günler baslar.Aynen ya, şu birkaç gündür akşama doğru yorgunluk cokuyor uyuyorum, kalkıyorum. Durum boyle oluyor :/
Canim tesekkurler davet ettigin icin :)venus- gel sohbete kafan dağılır konusurz hem canım
Rica ederim canım maksat sohbet bende kafa dagitiyom birda morel oluyor canim nasilsin neler yaparsin canim.Canim tesekkurler davet ettigin icin :)
Ayyy beni de unutmamışsın kuzuuuummm iyi gecelerrrr@hayalimsinnn @Maviguverciin @Madammor @Ihtimaller Perisi @Reyyan__ @gulse14Oeksuez @Esseteacher @Temmuz07 @sivastrabzon @adel8893 @balbocuuu @Bayan Papatya @bulca @kahvesevmemben @RosSsS @EternaaLLove @Brunello Cicinelli Finrod Felagund @minik meleklerim @melankolimm @Misss_laviniaaa @Cennet Annesi @nly92 @kkaderim @Senden Gelen @Lilaseverr @Nurida @Rakika @Titann @Mucizemm1234 @gurtmingotam @Ada duru @AnneAslan @hizuran @Sweetmama @__BeautifulAnne1906__ @Psikolojik Deliii @IsikOlsun @-Mihrimah @- Pudra Pembe - @-Moonlight @38his @ailemm @Albunualalalal @azerinnn @basbelasiyim @Boncukhanim @cayimin sekeri @Cennetul Mualla @cuel @Culhagibi @Delikelebek22 @Dil-i bitab @efisn @ehlimuhabbet @Eren61 @ertugrulunhalimesi @Erva Yaren @Eses07 @ilginc Kiz @immzaben @Kara-Elmas @Kmsl Hnd @Kozlenmis patates @minnakhatun01 @mahperi hatun @kopyrihanna @Lunaparkedisii @Mavidenizz01 @Memleketsevdalisi @Miyav_su @NAZZOZZ @nese-li_hilos @Nnuurrr @Puantiyeli DON @poyrazinmelegi @ParteMoralll @Pembis Hayaller @sedanur91 @Safistd @TamBirRabia @Sonsuzaskkk @Sumeyye-F @terelelli34 @tuzsuz_ruh C CiNNET NUR @Zeytintanem @_heidi_ @_Silent Scream_ Eki Görüntüle 2229070 Eki Görüntüle 2229071
Oyle yapcaz artık :)Normal kuzum artik ole olur ama dinlen uyu tadini cikar bol bol uykusuz günler baslar.
Hayirli geceler kuzum valla ozleniyor herkes tek tek profil gezmek olmuyor yani:)Ayyy beni de unutmamışsın kuzuuuummm iyi gecelerrrr
Neler yaotin bakem bugun.Oyle yapcaz artık :)
CansiiinnnHayirli geceler kuzum valla ozleniyor herkes tek tek profil gezmek olmuyor yani:)
Randevumuz vardı kontrole gittik, daha sonra oradan kardeşimi falan aldık biraz takıldık dışarıda. Akşama doğru da devrilip yattım öyle geçti kuzu .)Neler yaotin bakem bugun.
Naptin ne ettin bakem uyumadin mi sende gecekusum♥Cansiiinnn
Kiz ne zamandir burdasin?Daha vardi desem yiti dedimmm
Yok yavrum nerde uykuuu annemler geldi kayseriden 1 haftadır bendeler gelen giden de eksik olmuyor:) Sen ne yaptin gorusmeyeliNaptin ne ettin bakem uyumadin mi sende gecekusum♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?