- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.541
Ya bu bebek cok tatliii . Cennete seni bBak profildeki kizimdi.
cissimisin? Peki sonra keseyi aldilarmi ?Aminn. Bende ilk defa yaşayarak öğrendim. Gebelik belirtilerinin hepsi var kese var ama bebek oluşmuyor kesede.
Evet kürtajla alıyorlar.Ya bu bebek cok tatliii . Cennete seni b
cissimisin? Peki sonra keseyi aldilarmi ?
Gecmis olsun cnm sanada ..Evet kürtajla alıyorlar.
Saol canım. Kısmette varsa o yavrucuklar illaki bizi bulacaklar. İnanç ve dua tek yapabileceğimiz bu. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Hiç değilse doğurgan olduğumuzu biliyoruz. hiç bu duyguları bile yaşamayan insanlar var. Onların acıları daha da tarifsiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.Gecmis olsun cnm sanada ..
AminSaol canım. Kısmette varsa o yavrucuklar illaki bizi bulacaklar. İnanç ve dua tek yapabileceğimiz bu. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Hiç değilse doğurgan olduğumuzu biliyoruz. hiç bu duyguları bile yaşamayan insanlar var. Onların acıları daha da tarifsiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.
Amin canim allah razı olsun♥Oy meleknurlar içinde yatsın
Bir savas verdik ama şükür kuzum♥Oyyyyyyy cokkkk tatliiii .. Ben yolladigin linki konuyu okudum cok uzuldum . Ama seni de tebrik ederim iyiki Aldirmamsssn cnm gunaha girmemissin obur dunyada seni bekliyor olucakk sana sefatci olcakkk belki seni kurtarcakk bundan iyisi varmi .Allah acini dindirsin obur dunyada sizi kavustursun cnm benm cok duygulandm
Hayırlı sabahlar madamim♥ nasılsın kuşumHayirli sabahlar ❤mutlu hafta sonları :)
Hayırlı sabahlar madamim♥ nasılsın kuşum
Bende şükür kizim adamı gonderdim yataga girdim uyku varda biraz bakiniyim dedim.:)Çok şükür iyiyim cnm
Sen nasılsın?
Benimki de gitti senin gibi dolanıp uyumayı düşünüyorum :))Bende şükür kizim adamı gonderdim yataga girdim uyku varda biraz bakiniyim dedim.:)
Birazdaha gözler yorulsun diyomda yalnızlık böle bisi heral:))Benimki de gitti senin gibi dolanıp uyumayı düşünüyorum :))
Bazen yanlız olmak iyi gelir kuzum :)Birazdaha gözler yorulsun diyomda yalnızlık böle bisi heral:))
Ben memnunum aslında evimde tek vakit geçirmek kafam rahat oluyor.Bazen yanlız olmak iyi gelir kuzum :)
Benim ki 10 çocuğa bedel evde olunca kalkıp bi bardak su içmez bazen İllallah ediyorum artıkBen memnunum aslında evimde tek vakit geçirmek kafam rahat oluyor.
Yani ayagina sürekli hizmet benimkode arada sunu bunu getir derde ben oturduumda cay yakinsa banada koyar biraz danikligi var adam evde olinca is bitmiyor aslında:))Benim ki 10 çocuğa bedel evde olunca kalkıp bi bardak su içmez bazen İllallah ediyorum artık
Yinede Allah eksikliğini hissetirmesin
Beyin yandi desem aklıma gelen arkadaslari etiket ettim gorusemediklerimde ahahha:)Canımmm, naberr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?