- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #33.501
Yumurtlamam yakın oldugu için bu kadar yüklendim belkide zarar verdim kendime bilmiyorum. KısmetHepsi bir kullanmak zarar olur zaten arayla plur kurler soga kuru 15 gunde bir icersin sabah aksam taze sonra botince boraz ara verip sonrada maydonoz havuc ara ara ke ine fazlasida zarar ben bu ay kullanayimdedim soga suyunu 4 5 gun kullandim 3 4 gun ara ara leke geldi borakdim sebebini bilemedim.
SelamSelammm
Suan hastanedeyim ve uyku tutmuyorrr bende size katilam dedimm
Aynen öyle canım nendensin yani mantik harika allah nasip ederse kuzumBir gün olacak. Umut etmekten yoruldum çünkü Allah’a bıraktım ol ne zaman derse o zaman olacak. Üstüne düşünce stresten olacağı varsa da olmuyor . Zaman herşeyin ilacı demişler . Sağlıkla gelsinler yeterki
Geçmiş olsun ne için yatıyorsun hastanede canımSuan hastanedeyim ve uyku tutmuyorrr bende size katilam dedimm
Hoşgeldin canım♥Selammm
Geçmiş olsun canım hayırdır.Suan hastanedeyim ve uyku tutmuyorrr bende size katilam dedimm
Tesekkurlerr. Dusuk yaptim 8 gun oncee simdi ise cok kanamam varr cok hastaydmm kan verdiler serum taktilarr uyumamann gerek dediler . Simdi serum bitti uyuyablrsn dedler ama uykum kacti ..Geçmiş olsun ne için yatıyorsun hastanede canım
Tskrr ederimm 8 gun once dusuk yaptimm ama simdi cok kanamam var cok kan kaybettm serum taktilar kan verdilerr anca kendimengeldmm simdi ise uykm kactii ama bi yandan uyumak istiyorm gecsin diyee cok hastaymmGeçmiş olsun canım hayırdır.
Büyük geçmiş olsun canım rabbim inşallah birdaha nasip eder bura aynen kafa dağıtmak icin güzel sohbet alanı.Tesekkurlerr. Dusuk yaptim 8 gun oncee simdi ise cok kanamam varr cok hastaydmm kan verdiler serum taktilarr uyumamann gerek dediler . Simdi serum bitti uyuyablrsn dedler ama uykum kacti ..
Düşügun. kucuk muydu kuzm acaba kürtaj oldunmu.Tskrr ederimm 8 gun once dusuk yaptimm ama simdi cok kanamam var cok kan kaybettm serum taktilar kan verdilerr anca kendimengeldmm simdi ise uykm kactii ama bi yandan uyumak istiyorm gecsin diyee cok hastaymm
4 aylikkDüşügun. kucuk muydu kuzm acaba kürtaj oldunmu.
Ah Kıyamam sana ya canim benim allahim inşallah yerini doldurur kisa zamanda.4 aylikk((( evet sonea kurtaj oldum icimde parca kalms kanama o yuzden .
Evet cook. Kotuydum kendimi harab ettim . Taki bu duruma dusunce ye kadar kizlar varya sabah oluyorum zannetm artk o kadar kotuydum elim ayagm tutmuyodu.. Allaha sukr simdi daha iyimTekrardan geçmiş olsun canım ya . Baya sarsmış seni ki bu zamana kadar çıkamamışsın hastaneden. Tez zamanda sağlığına kavuşursun.
Off kadinlar@ hayallerim ben bu sonuncuyu 2 aylikken sorunlu dediler herseyi yani aldir yasamaz olur sakat vs yani allah nasip ettiyse aldirmam dedim bunu rabbim 1 ay nasip etti demekki olmuyorsada allahin bildiği var zorlamamk gerek.
Kan kaybettikce hal kalmamis demek halsiz dusmussun serumlar iyi gelmiş sukur.Evet cook. Kotuydum kendimi harab ettim . Taki bu duruma dusunce ye kadar kizlar varya sabah oluyorum zannetm artk o kadar kotuydum elim ayagm tutmuyodu.. Allaha sukr simdi daha iyim
Sebebi neydi peki. Şimdi sormaktan da çekiniyorum. Üzülürsün diye ama üzülme hep olumlu düşün her şerde bir hayır vardır.4 aylikk((( evet sonea kurtaj oldum icimde parca kalms kanama o yuzden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?