Yumurtlamam yakın oldugu için bu kadar yüklendim belkide zarar verdim kendime bilmiyorum. Kısmet

Aynen öyle canım nendensin yani mantik harika allah nasip ederse kuzum

Tesekkurlerr. Dusuk yaptim 8 gun oncee simdi ise cok kanamam varr cok hastaydmm kan verdiler serum taktilarr uyumamann gerek dediler . Simdi serum bitti uyuyablrsn dedler ama uykum kacti ..
Büyük geçmiş olsun canım rabbim inşallah birdaha nasip eder bura aynen kafa dağıtmak icin güzel sohbet alanı.

@ hayallerim ben bu sonuncuyu 2 aylikken sorunlu dediler herseyi yani aldir yasamaz olur sakat vs yani allah nasip ettiyse aldirmam dedim bunu rabbim 1 ay nasip etti demekki olmuyorsada allahin bildiği var zorlamamk gerek.

Tekrardan geçmiş olsun canım ya . Baya sarsmış seni ki bu zamana kadar çıkamamışsın hastaneden. Tez zamanda sağlığına kavuşursun.
Evet cook. Kotuydum kendimi harab ettim . Taki bu duruma dusunce ye kadar kizlar varya sabah oluyorum zannetm artk o kadar kotuydum elim ayagm tutmuyodu.. Allaha sukr simdi daha iyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…