Yine güclüyum evet kaldiririmda ama cevrem yipratti beni çok hamile kaldigimdan beri hamilelikmi gecirdim yaşadığım sinavimi hangisi ağır basti desen inan sinavimdan korkmadim.
Ah o çevreyi oluşturan insanlar ve bir o kadarda insan halinden anlamayıp senin yerine karar verenler. Kimsenin başına gelmeden kimse anlamaz. Çeken bilir diye boşuna söylememişler. Maalesef ki öyle insanlar var ve var olacaklar. Senin benim ve bizim yapmamız gereken tek ve önemli şey “ onların ne düşündüğü değil benim ne düşündüğüm “ olmalı. Bu hayat bizim ise eşimle ben karar veririm. Bu konu Ailemi bile ilgilendirmez. O yüzden sen sen ol kendi ideolojinden ayrılma. Bırak ne derlerse desinler onlar ve onun gibiler sadece insanı strese sokmaya yararlar.

Kurban olurum ... Allahim hayirlisini versin :) sende tabikindikkatli ol ...
ben bu konuda ne dicemi bilemiyorum yaziyorum siliyorumnyaziyorum siliyor nolur kusura bakma gercekten kelimeleri secemiyorum ...

Bkzde esimle ayrı yatmazdik ama annelere gidimce hastanelerde ayri kalimca kardesi var suan 15 tatillerde gelr korktugundan içerde onlan yatar ben koca yatakda tekim suan:)).
Koca yatakta tek mi ayy aklim cikar hayatta uyuyamam ben neden boyleyim cok korkarim tek uyumaktan hatta tek kalmaktan . Hani basima gelen olayi anlattim ya dun bebegimi kaybettigim ilk gunlerde tuvalete bile kocami aliyodum okadar korktumdan

Koca yatakta tek mi ayy aklim cikar hayatta uyuyamam ben neden boyleyim cok korkarim tek uyumaktan hatta tek kalmaktan . Hani basima gelen olayi anlattim ya dun bebegimi kaybettigim ilk gunlerde tuvalete bile kocami aliyodum okadar korktumdan
Ama bunu yenmelisin dimi. Bu böyle gitmeyeceğini sende biliyorsundur. Biz güçlü kadınlarız bize hiç bişy olmaz

Ama bunu yenmelisin dimi. Bu böyle gitmeyeceğini sende biliyorsundur. Biz güçlü kadınlarız bize hiç bişy olmaz
Yenmem gerek kac kere denedim olmuyo nasil yenecegimi bilmiyorum, kocacik once beni uyutuyo sonra kendi uyuyo o derece bazen o ordayken bile korkuyorum uyuyo diye . Uyannn diyorum once ben uyucamnsonra sen yazkk ise de gidiyo .. ama gercekten nasil yenecegim bu durumu hic bilmiyorum

Psikolojik bir durum bu. Geçmişte yaşadığın bir olaydan ötürü kaynaklanmış olabilir. Psikologla gitmeyi düşündün mü hiç

Hayir dusunmedim. Bencede travmadan kaynakli dusuk yaptigim gunden beri korkularim dahada arti .
Bence düşünmelisin. Dünya hali bu herkesin işi çıkar bir gün tek kalman gerekirse ne yapacaksın. Şu yer yüzünde yaşayan tüm insanların bence ilk yapması gereken şeyi bir danışmandan yardım alması. Şöyle düşün senin gözün elin bacağın ağrıyor ve sen hemen doktora gidiyorsun. Bunda ise ruhun ağrıyor ve bununda bir doktoru var ve iyi edebilir. Seni tenzi ederek söylüyorum .başka insanların yorumlarında psikoloj öcü gibi sanki , ruhlarına kimse toz kondurmuyor ama bence bir ihtiyaç bu.

Ben bi ara birkac yil once psikolojik olarakcok kotuydum hasta oldugumu olecegimi falan dusunuyordum surekli agliyor uyuyamiyordum cok feci bir surecti psikolojik bi durum bu his bircok kisinin basina geliyormus . Ilk defa o zmn psikologa gittim ama bi yarari olmadi . Beni ilaclarla uykuya koymaktan baska sonra ilaclari kestim ve bu korkuyla kendim savasmaya basladimm Allahin yardimi ile iglestim . O yuzden psikologlara pek guvenmiyorum .

İlaç yazdıysa psikiyatriye gitmişsindir canısı. Bünyeye ağır gelmişse yan etkileri meydana gelmiştir. Bak güzel demişsin kendin savaşmışsın bu da bir nevi kendine psikologluk etmişsin telkinler vermişsin. O durumu atlatmışsan bunu da atlatırsın Ozaman. Ama sakın yenilme yine üstesinden gelirsin. Seni bedenen tanımasamda sen güçlü bir kadınsın .

InshaAllah atlatirim cnm tesekkur ederimmmm ya cok sikici bi durum surekli yanlizlktan korkmam bazen yanlz kalmak istiyorum ama ben olaylardan cok etkilenen bir yapiya sahibim kolay atlatamiyorum yasanan seyleri .

Tatlımmmmm naberrrr
Ben iyiyim çok şükür koşturmaca devam
Tatilde 4 gün annemde kaldık
Şimdi kaynanamdayız bugün biraz çorba ve mantı dökücez öyle yani sen neler yapıyorsun

Artii emin ol umursamiyorum kendim yipratiyorum sadece kimseye bisi olduğu yok. Aynen kuzum.

Kurban olurum ... Allahim hayirlisini versin :) sende tabikindikkatli ol ...
ben bu konuda ne dicemi bilemiyorum yaziyorum siliyorumnyaziyorum siliyor nolur kusura bakma gercekten kelimeleri secemiyorum ...
Sagol kuzum yinede desteğin için ♥
Insallah bu travma dan çıkarsın esinle git bence bi kuzum.
Buna gercekten cok ihtiyacim vardi tesekkür ederim T Tatlianne20
Hoşgeldin kuzum Nasılsın canım benim♥
Tatlımmmmm naberrrr
Ben iyiyim çok şükür koşturmaca devam
Tatilde 4 gün annemde kaldık
Şimdi kaynanamdayız bugün biraz çorba ve mantı dökücez öyle yani sen neler yapıyorsun
9hoh maşallah afiyet olsun kuzum annenein ellerinden öp♥kuzucuk nasıl.
Allah im usenmedinmi :)))))) amma yazmissin:))
nbrsin
Daha yacaktimda usendim:)))

Sağol tatlım öperim kuzucuk da iyi sürekli kucaktan inmiyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…