:))) ama haksizmiyim tatlisim sbahtandir basimin etini yedi yapmadinmi hadi meraktan öldum diye msj atip atip durdu sora gidip sevdigi corbaya oy vermis bakk seennn
Kıyamam kuzum aranizda duygusal bag oldu aynen bende kendime vermeseydim ikinkze kullanirdim kuzum boraz acemilik ettik bidakine kuzum bidakine üzülme yapmaz bidaha böle hatalar.

Kuzumm sonucunu alıcaktın bugün inşallah güzel haberler almışsındr aklımdaydın
Hastane sonucum çıkmadı kuzum daha ben yeni kan verdim 1ay sinra dediler bebegimin çıkmıştı oda riskli dediler tup bebek onercekler eger bizim kanlarda kötü çıkarsa.

Hastane sonucum çıkmadı kuzum daha ben yeni kan verdim 1ay sinra dediler bebegimin çıkmıştı oda riskli dediler tup bebek onercekler eger bizim kanlarda kötü çıkarsa.
Ayy ben bugün alıcaksın sanmışım kuzucumm olsun inşallah güzel olur herşey yine burdan yazarsın. Bu arada ben uyuyorum kızlar öpüyorum kocaman kendinize iyi bakın tatlı uykular

Anaaa esinmi kız senin için zor olmucakmı ya bebişte var daha önce niye gitmedi ya
bedelli kuzum 21 gun onceden gidemedi iste tecil etirdik hep bizde nasi yapcaz diye dusunuyoduk hep bedelli vurunca yaptirabildik saolsun patronu kuzeni oluyo yardimci oldu kredi cekip verdi bize bizde ona oduycez iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…