- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.081
Hayırlarla gidip gelsin canım benim kolaylıklar diliyorum sanada.bedelli kuzum 21 gun onceden gidemedi iste tecil etirdik hep bizde nasi yapcaz diye dusunuyoduk hep bedelli vurunca yaptirabildik saolsun patronu kuzeni oluyo yardimci oldu kredi cekip verdi bize bizde ona oduycez iste
Allah uzun omurler versin kuzum yaslanyoz iste napalim hayat..Anladim kuzum hayırlisi olsun ozaman aman bian uzuldim sana. Benim adam 31 yas oldu.
Kuzum benim 5ay önce bebeğim vefat etti onda genetik kan alindi oda riskli cikti yani normal yoldan yine böle hastalikli bebek gelirmis esim benden kan alindi bisi cikarsa tup bebk cikmazsa bilmiyom yine riskli denikiyor ama bakalım ne olcak.Hayırdır canım
saolasin cnm benimHayırlarla gidip gelsin canım benim kolaylıklar diliyorum sanada.
Oyy yirim yir cansın böcüküm benimmmtmm bebisim afetim uzulme sen immahhh
Amin hepimize kuzum bir ömür boyu♥Allah uzun omurler versin kuzum yaslanyoz iste napalim hayat..
Benim ki 33Anladim kuzum hayırlisi olsun ozaman aman bian uzuldim sana. Benim adam 31 yas oldu.
Bende öpüyorum kuzum hayırlı geceler balım haber ederim♥Ayy ben bugün alıcaksın sanmışım kuzucumm olsun inşallah güzel olur herşeyyine burdan yazarsın. Bu arada ben uyuyorum kızlar öpüyorum kocaman kendinize iyi bakın tatlı uykular
Kpp gel çılgınlığin burdan belli kuzucuk hosgeldin♥Davete icabet etmemek olmazsüpürge alıyor muyuz
Allahımyaaa geçmiş olsun basın sağolsun Kuzum benim Rabbim ahirette bebeğini sana Şefaatçi eylesinKuzum benim 5ay önce bebeğim vefat etti onda genetik kan alindi oda riskli cikti yani normal yoldan yine böle hastalikli bebek gelirmis esim benden kan alindi bisi cikarsa tup bebk cikmazsa bilmiyom yine riskli denikiyor ama bakalım ne olcak.
Amin saol tiramisum benim.. zman oyle cabuk geciyoki hele 20den sorasi cok hizli maleseffBenim ki 3334 olucak yaşlandı iyice :))) neyse ki onu bulduğumda yapmıştı askerliğini :d Allah hayırlı teskereler versin balbocükçüğüm
Bizimki de bu Haziran da gidecek bedelliye 30 unda asker olacak adam26 olcak nisanda bedelli cnm biz kacdigimiz icin hep tecil etirdi bu senede bedelli vurunca 15 milyar kredi cektik 2019 ocakta gitcek iste
o bir melek oldu oteki tarafta seni bekliyo annesiii yeri cok guzel suanda emin ol uzulme cennet annesi..Allahımyaaa geçmiş olsun basın sağolsun Kuzum benim Rabbim ahirette bebeğini sana Şefaatçi eylesin. İnşallah güzel temiz sonuçlar alırsın bizide bilgilendirme buradan.
Her yaşın ayrı bir güzelliği var be böcükçüğüm olsundu :)Amin saol tiramisum benim.. zman oyle cabuk geciyoki hele 20den sorasi cok hizli maleseff(
Sağol tatlım tatlım görüşürüzBende öpüyorum kuzum hayırlı geceler balım haber ederim♥
masalahh cnm olsun hayirlisi olsun sagsalim gidip gelsinler genc askerlerimizBizimki de bu Haziran da gidecek bedelliye 30 unda asker olacak adam
Hoş buldum :) siz burda bildiğin kaynatıyormuşsunuz yaKpp gel çılgınlığin burdan belli kuzucuk hosgeldin♥
Resimdeki vefat eden kozomdi 1ay yaşadı kuvezde.Allahımyaaa geçmiş olsun basın sağolsun Kuzum benim Rabbim ahirette bebeğini sana Şefaatçi eylesin. İnşallah güzel temiz sonuçlar alırsın bizide bilgilendir buradan.
Geyik sohbeti dememisler tabikide canim nerden bakem anlat kuzum.Hoş buldum :) siz burda bildiğin kaynatıyormuşsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?