- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.261
Ahaha sonra tüm yemekler belki sana yaptırır:)))Annemi sook etmek istemiyorum yoksa yapcamda
Ben dunden iskembe corbam varda boter az yarışmaya yapmistim kkda :))) buzlukdan tavuk çıkardım kizarta bilirim aksam:))ohh ne güzel oda çabuk biter :) akaşama yemeğimde yok yemek yapan varsa öneride bulunsun :)
ahahaAramız iyidir ya gerektiği kadar mesafeliyiz :)
Benimde lv gelir herseye boraz kislancligi var herseyde o bemde esim hatri için ses etmem oda annesini biakiyor herseyde one surer benim annemde ben susturuyom hatrim icim uzulmeyim diye biraz geride gelri herseyde ama hastane olsun yatim edeyim kv kalıyor.Aramız iyidir ya gerektiği kadar mesafeliyiz :)
Annemi özledim ya boşver kv'yi
Öğrensem fena olmucak da işte tembellik yapıyorumAhaha sonra tüm yemekler belki sana yaptırır:)))
Ahah ben koca kapisonda öğrendim ogrenirsim docem ama evlenmeden atil.mutfaga eğlenceli oluyor:).Öğrensem fena olmucak da işte tembellik yapıyorum
Ahaha ogullari olmazsa zatin bizi kapi disari koyarlar bide torun girince araya dimi:))))Öyle oluyor zaten. Torun bahanesiyle bizi de sevmeye çalışıyorlar
Sormaaa. Evin tek oğlu olunca bir de ayrı kıymete giriyor :))Ahaha ogullari olmazsa zatin bizi kapi disari koyarlar bide torun girince araya dimi:))))
vala ben torun oldugundan beri el ustundeyim her pazar gidyorum cunku 1 2 defa gitmiyim hemen kotu olrumBenimde lv gelir herseye boraz kislancligi var herseyde o bemde esim hatri için ses etmem oda annesini biakiyor herseyde one surer benim annemde ben susturuyom hatrim icim uzulmeyim diye biraz geride gelri herseyde ama hastane olsun yatim edeyim kv kalıyor.
ayne oyle oluyo suan ben o durumdayim hahahÖyle oluyor zaten. Torun bahanesiyle bizi de sevmeye çalışıyorlar
Mecbur olunca ögreniyor insan :))Ahah ben koca kapisonda öğrendim ogrenirsim docem ama evlenmeden atil.mutfaga eğlenceli oluyor:).
Bende ben iyiysem iyiler cunku herseyime kosarlar ama kvem hep ben yapim diyor annemi kiskaniyor da artik ses etmiyom çünkü daha 3 elti alicak ilk benim illaki yakami kurtarır onlarlan ugrasir belki:)vala ben torun oldugundan beri el ustundeyim her pazar gidyorum cunku 1 2 defa gitmiyim hemen kotu olrum
Aynen bende bakarim kolay olursa yaparım:)) oy verdinmi.Mecbur olunca ögreniyor insan :))
Diğer Kategori belli olsun bende yapayım :)))
Nevreste cook ugrastıda istemedim :))))Zipzipbida gaza getiririz artik :)
Benimkisi ilk oglan daha 3 kaynim var evlence 25 28 yaslarda 15 bide.Sormaaa. Evin tek oğlu olunca bir de ayrı kıymete giriyor :))
Banada dedi yaparsin ben biraz emin plamadim ama islerim çıktı hep son ana yetistirdim evde degildim bastan katildim dun yaptim menümu.Nevreste cook ugrastıda istemedim :))))
Bosver canım diğerleri evlenince seni biraz rahat bırakır en azından.Benimkisi ilk oglan daha 3 kaynim var evlence 25 28 yaslarda 15 bide.
Aynen guzel anlasiyoz ama rden kusuyor 5 sene olcak belki bini gecmistir kusmesi abartisiz diyorum.Bosver canım diğerleri evlenince seni biraz rahat bırakır en azından.
hadi insalah oyle olur :))Bende ben iyiysem iyiler cunku herseyime kosarlar ama kvem hep ben yapim diyor annemi kiskaniyor da artik ses etmiyom çünkü daha 3 elti alicak ilk benim illaki yakami kurtarır onlarlan ugrasir belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?