- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.301
Evet canım birde kilo verince dahada kücüldüm kimlik soruyorlar :))Minyon musun
Hadi canım o kadar yani kız kaç kilosun senEvet canım birde kilo verince dahada kücüldüm kimlik soruyorlar :))
Gecen sene ankarada bir market var oraya almıyorlardı velin yoksa giremezsin dediler
Tünaydınnnnn :))Kızlar günaydın tünaydın :) benim yarın mevlüdüm var bugün ara ara bakacam cevap veremezsem kusura bakılmasın
Hayırdır ne mevlüdü canımKızlar günaydın tünaydın :) benim yarın mevlüdüm var bugün ara ara bakacam cevap veremezsem kusura bakılmasın
74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))Hadi canım o kadar yani kız kaç kilosun sen
İyi düşmüşsün maşallah ama canım bravo74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))
Boyum 1.58 :))
Kendini zayıf buluyorsan belki 58'lere falan çıksan daha iyi olursun gibi :)74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım :)))
Boyum 1.58 :))
Tesekkur ederim canim :))İyi düşmüşsün maşallah ama canım bravo. Çokta zayıf değilsin amaya bence tam boy kilo ayarı nasıl olmalı bilmiyorum ama.
Yok yok iyi böyle :))))Kendini zayıf buluyorsan belki 58'lere falan çıksan daha iyi olursun gibi :)
Bulursam bakarım tabi canım merak ettim vallaTesekkur ederim canim :))
Bir ara fotograflarıma bakarsın :))
Bence yeterli su an için daha fazla vermeyi düşünmüyorum :)))
Evet canım 6. Takım sembolü örümcek ve mezun oldugum için kepim var :)))Bulursam bakarım tabi canım merak ettim vallabencede gayet iyi kilon falan .kız o örümcekle yanındaki diyet topiğindenmi
Ay ay bide kaptan olmuş yürübe kız kim tutar seniEvet canım 6. Takım sembolü örümcek ve mezun oldugum için kepim var :)))
Su andada kaptanıyım :)))
Tesekkur ederim canim :))Ay ay bide kaptan olmuş yürübe kız kim tutar seni.nereye baksam diyet topiği kilo aldırcak biri yokmu bana
Kız zaten söylemiyim burada zayıfım yok bacım düşmiyeyim eline amanTesekkur ederim canim :))
Ben kilo aldırırım sana
Bir kac taktik verirdim kilo alman içinKız zaten söylemiyim burada zayıfım yok bacım düşmiyeyim eline aman
Yok bacım simdi sen ekmeği kes falan sen hiç gelememBir kac taktik verirdim kilo alman için
Kız zaten kilo alma kilo hiç güzel değil :)
Kız kilo aldır diyon ekmek niye keseyimYok bacım simdi sen ekmeği kes falan sen hiç gelemem. 47 yim bacım illa söyletcen haaa
He oldu ne sandın Acep beni tövbe bismillahKız kilo aldır diyon ekmek niye keseyim
Her öğün 1 ekmek ye derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?