- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.281
Hep ben iyiyim hep her şeyin en iyisini ben bilirim kafasındaki bir kadınsa normal canım.Aynen guzel anlasiyoz ama rden kusuyor 5 sene olcak belki bini gecmistir kusmesi abartisiz diyorum.
Su an calısıyorum canım daha bakamadım corbalara :)))Aynen bende bakarim kolay olursa yaparım:)) oy verdinmi.
:) kv konular bitmez:))hadi insalah oyle olur :))
Ahh bende annemi özledim :) bende yeni konuştum aramış iyimisin diye çok şükür iyi yoksa hiç anlaşamam öyle tiplerleAramız iyidir ya gerektiği kadar mesafeliyiz :)
Annemi özledim ya boşver kv'yi
Kolay gelsin kuzum ne isi.Su an calısıyorum canım daha bakamadım corbalara :)))
aynen oyle cnm:):) kv konular bitmez:))
Ohh sıcak sahil kumben aslen rizeliyimde antalyda yaşıyorum :) sen nerelisin
Bakalım yeni Kategori hep birlikte katılalım o zaman :))Banada dedi yaparsin ben biraz emin plamadim ama islerim çıktı hep son ana yetistirdim evde degildim bastan katildim dun yaptim menümu.
Aynen oyle yemekleri isini herseyini over yapanlara arkadan bişi bulur yaparsin tamm da baskasina bahane verme dimi sonucta misafirsin senin elinin ayari onunki ayri olur benik borek bole hamur olmaz vs:)assssjajdhrHep ben iyiyim hep her şeyin en iyisini ben bilirim kafasındaki bir kadınsa normal canım.
Cuma cumartesi babama yardıma geliyorum canım marketimiz var:))Kolay gelsin kuzum ne isi.
Anladim kuzum tamm insallah yapabilcemiz menu olur ozaman:)Bakalım yeni Kategori hep birlikte katılalım o zaman :))
Benimde grup olunca cogu vaktim orda geciyor cook zamanım olmadı 2 haftadır
Okuyorsun yani :)Cuma cumartesi babama yardıma geliyorum canım marketimiz var:))
İçimden amann be he tamam en iyisii sensin diyip geçiyorum :))Aynen oyle yemekleri isini herseyini over yapanlara arkadan bişi bulur yaparsin tamm da baskasina bahane verme dimi sonucta misafirsin senin elinin ayari onunki ayri olur benik borek bole hamur olmaz vs:)assssjajdhr
Inşallah canım :))Anladim kuzum tamm insallah yapabilcemiz menu olur ozaman:)
Yok canım okudum okulu bitti 2013 de üniden mezun oldum :))Okuyorsun yani :)
Profildekine benzetti zaarYok canım okudum okulu bitti 2013 de üniden mezun oldum :))
Yemek yapmayı bilmeyip,nickim zıpzıp olunca yasım kücük geldi galiba
30 yasına girdim canım :))))
Evlilik planları yok mu? :))Yok canım okudum okulu bitti 2013 de üniden mezun oldum :))
Yemek yapmayı bilmeyip,nickim zıpzıp olunca yasım kücük geldi galiba
30 yasına girdim canım :))))
Normaldede görse 30 demez zatenProfildekine benzetti zaar
Simdilik yok canım ilerisi ne olur bilmiyorum herseyin hayırlısı diyorumEvlilik planları yok mu? :))
Minyon musunNormaldede görse 30 demez zaten
Kimse inanmıyor yasıma :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?