- 29 Nisan 2015
- 31.487
- 105.772
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #34.901
Aman dikkat et yinede Kuzum.valla bende bayılırım napayım gece bile yerim hiç farketmez. Benim kızda fena alıştı şimdiden napcam bilmem anne kız çikonun dibine vuruyoruzAy valla ben yerim hic saat farketmiyor ne de olsa kilo yapmiyo valla ben deli gibi cikolata yiyen biri olarak esim bende az cekmedi her eve gelisinden cikolata al derdim bi gun bi baktim koli getrmis o gunden sonra hergun istemedim sonra seker hastaligi cikti onu da yoldan cikardim sonra duzeldim simdi hergun olmasada 2gunde. Bir kesin yerim zaten hafta bir k3k falan yaparim
Rica ederim canim benimAyy tişkür ederim kuzucumm yemiş kadar oldum ellerine sağlık
Ya öyle ama bu havalarda da uyku pek güzel oluyor ama di miiii canımcım ben bayılıyorumYa olmaz kii ama bahar gelecektiii gelmeliydii :-(((((
Sevmiyorum şu kişi ya :-(
Biziesin malesef:)))Sağ ol kuzum benim iyki varsın kendimi bir türlü alıştıramadım uyumaya
Duydum kuzum kaynanana bakmissin :-/Al benden okadar bende hiç sevmem y kanim ısınmz:))))) bende ankaradaydim bayadir kuzum bi ara giremedim.
Ay ne malesefi tatlım tatlım iyi ki varsınız :)Biziesin malesef:)))
Bende göbek :))
Su siralar adet dongumde. Cok yiyiyorum yine dikkat ediyorum bazen seker tavan yapi hissediyirum o yuzden dikkat ediyom ama yemek istersem saat tanimiyorumAman dikkat et yinede Kuzum.valla bende bayılırım napayım gece bile yerim hiç farketmez. Benim kızda fena alıştı şimdiden napcam bilmem anne kız çikonun dibine vuruyoruz
Yoo boğazımdan geçmedi sizsiz değerini bilmiyoruz hecKandirmacilikmi yapiyon sen bakemBlue_Peri
Uykuuu muuuYa öyle ama bu havalarda da uyku pek güzel oluyor ama di miiii canımcım ben bayılıyorum
Ozaman bendensin vallaSu siralar adet dongumde. Cok yiyiyorum yine dikkat ediyorum bazen seker tavan yapi hissediyirum o yuzden dikkat ediyom ama yemek istersem saat tanimiyorum
Ayyyy canimmm benimmm degerlisin kuzumYoo boğazımdan geçmedi sizsiz değerini bilmiyoruz hec
Ben birazdan kavuşucam şekerim kendisineUykuuu muuu
O bana cok uzak be kuzum ya
Ozaman bendensin valla
Gece gece pek düşünme gülüm gir yatağına yatAhahah skdkfjdnjfjdfj şey imm dur dusiniyim
Alcidan çıktı ama agriyor mus yine pek basmiyom diyor.Duydum kuzum kaynanana bakmissin :-/
Iyilesti mi simdi
Sende iyiki varsin kuzum♥♥♥♥Ay ne malesefi tatlım tatlım iyi ki varsınız :)
Gelsin gelsinBen birazdan kavuşucam şekerim kendisinesöyliyim sana da uğrasın
Yatagimdayim kuzum zatin senin menu hazirlamnanu dusunuyom sabah yaparsin.Gece gece pek düşünme gülüm gir yatağına yat
Ayyyy canimmm benimmm degerlisin kuzum
Yaparım sen isteYatagimdayim kuzum zatin senin menu hazirlamnanu dusunuyom sabah yaparsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?