- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.101
Bende ilacı içtim yatayım hayırlı geceler kızlar hoş sabaha az kaldı ama iyi uykular diyeyim:)
Bende kıslarrr öpüückledim sizi iyi geceler Allaha emanet olun emi
Insallah kuzum insallah♥İnan ihtiyacım var mucızeye
Amin balim aminAynn canim stres en buyuk dusman ben sikintili donemlerimde cocuk meselesi ve esimle alakali dmsikintida. Oldugum zamnlardkist yetmemis gibi seker hastaligiyla bas ettim rabbim yardimcimiz olsun
Hoşgeldin kuzum muhabettiniz bol olsun bende tel kapaninca yattim.Yok canım daha ayaktayım biraz kestirdim akşam uyku yok daha :)
Hoşgeldin canim T Tatlianne20 nereye kayboldun kiz
Uyumustur belki
Kesin kocasina sarıldı unuttu bizi
Masallah sohbete hosgeldin ben bukunamadim ♥Yok bebem uyku bana haram
Ahaha balim tel kapaninca yattim bende kuzum:) kocama sarılıp:))Hosgeldin tatlis tatlianne pert oldu galiba
Valla hiç katılmak içimden gelmiyor şuan neyse belki sonra başka bi yarışmaya tatlım
Ayy ne güzelMasallah canim b3nde 2sene kuran kursunda yatili kaldim cok seviyordum evelenmeden 1sene once ciktim
Günaydın tatlımGünaydınnnnn kızlar
Ne güzel canim benimAyy ne güzelbide yatılı benim gittiğim kurs gündüzcü bu arada
Hayırli olsun, mutluluğunuz daim olsun. Buraya evlendikten sonra mı takılmaya başladın, oncesinde de takılıyor muydun? :))
Günaydın =)Günaydın :)
etiketi yeni gördüm canım iyim sen napıyosun nasılsın
Ben kalkalı saatler oluyornapiyonuzz kizlarr
Bide bn erken kalkabilsem keşkeBen kalkalı saatler oluyorYine erkenden kalktım her günkü gibi evin içini turluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?