- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.141
evet gordum cnm kaptan olunca napiyosun merak etimdeCuma zayıflama yarısmaları görmüssündür belki :))
Orda 9 takım var simdi 6. Takımın kaptanı benim :))))
Cuma günleri liste yapıyorsun :)evet gordum cnm kaptan olunca napiyosun merak etimde
Hastaneden geldim yeni oturdum Kuzum sen napan
Gecmiş olsun canımHastaneden geldim yeni oturdum Kuzum sen napan
Sağol balımGecmiş olsun canım
Bn de de aynı iş güç kahvaltı yaptım temizlik yapacam ama hava bulanık böyle havalarda da canım hiç biley yapmak istemiyoTunaydin balım
Iyiyim canım ev isleri bana bakiyor sen napiyon kuzum♥
Ben adam evde yarim yamalak camasir bulasik ev topla yemek ole geçti kuzum suan islere bakiyom sadece kim yapcak:))
Tunaydin balim napiyin kuzum
Tunaydin beybi nasilsinasılsın.
Hoşgeldin kuzum bende sabah esimle yapmistim aciktim ama islerde var :)
Uzaniyom tv ama isleer varrrrr.
Is guc bekliyor kuzum sen napiyon balim.
Benide is guc bekliyor ama kalksam bi:)
Geçmiş olsun canmHastaneden geldim yeni oturdum Kuzum sen napan
Kız diyetsiz diyet kaptan mı olur Allah iyiliğini versinBende diyeti bıraktım ama grubu bırakamadım bir de gittim kaptan oldum
Hadi bakalım inşallah programlı olursan verirsin zaten :))
Ortuleri kaldirdim kusum pislemis hep cirpcam yeni yikamistim hep supurup mutfak bulasigi falan isler gucler sen napiyon bakim ortada ben varim
Nasil oldun mededi doktor balim.Hastaneden geldim yeni oturdum Kuzum sen napan
Ben ortulerdwn basladim topladim suourcem ayni burada bulanikda evde aldi basini gidecek misali:))))Bn de de aynı iş güç kahvaltı yaptım temizlik yapacam ama hava bulanık böyle havalarda da canım hiç biley yapmak istemiyo
Koltuk örtülerini attım makineye evinde silersem fazlasını yapmayacam poncik bedenim kaldırmayacakBen ortuleri tum kaldirip evi bi suoursem iyi olcak:))) uyuma bisiler yap:)
Niye kuzum hastamusun ortalik şimdilik. Temiz olsun yeter de :))Koltuk örtülerini attım makineye evinde silersem fazlasını yapmayacam poncik bedenim kaldırmayacak
her isin bi zorlugu vardir cnm kolay gelsin diyelim ozman:)))Cuma günleri liste yapıyorsun :)
Takım içi menü,spor, gelen kişileri kontrol ediyorsun,
Takım içi motivasyon sağlıyorsun,menülere yorum yapıyorsun :)))
Aklıma gelen bunlar :)))
Zor bir iş değil yani :))
Diyetteydim mezun oldumKız diyetsiz diyet kaptan mı olur Allah iyiliğini versintartı alacam ama kararsızım hem pahalı olmasın hem iyi olsun istiyorum var mı tavsiyen
Tesekkur ederim canim :)))her isin bi zorlugu vardir cnm kolay gelsin diyelim ozman:)))
bnde hava cok souktu gitmedim hastaneye baska zman gitcem oyle ugrasyom kizlaHastaneden geldim yeni oturdum Kuzum sen napan
Bende vitamin eksikliği var kuzum her zaman kendimi yorgun hissediyorum bide kaç gündür temizlik çamaşır alışveriş derken hali hazırda zayıf olan kaslarım da ağrıdı. Dediğin gibi ortalık temiz olsun inçe detaylara sonra geçerimNiye kuzum hastamusun ortalik şimdilik. Temiz olsun yeter de :))
Kolay gelsin canmOrtuleri kaldirdim kusum pislemis hep cirpcam yeni yikamistim hep supurup mutfak bulasigi falan isler gucler sen napiyon bakim ortada ben varimBlue_Peri
Nasil oldun mededi doktor balim.
Ben ortulerdwn basladim topladim suourcem ayni burada bulanikda evde aldi basini gidecek misali:))))
Gecmis olsun kuzum dikkat et ozaman vitamin eksikligini icin kan ilaci vitamin gitmedinmi doktora.Bende vitamin eksikliği var kuzum her zaman kendimi yorgun hissediyorum bide kaç gündür temizlik çamaşır alışveriş derken hali hazırda zayıf olan kaslarım da ağrıdı. Dediğin gibi ortalık temiz olsun inçe detaylara sonra geçerim
Sagol kuzum kusumla konusuyom ise giremedik:)Kolay gelsin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?