Bn de de aynı iş güç kahvaltı yaptım temizlik yapacam ama hava bulanık böyle havalarda da canım hiç biley yapmak istemiyo

Bende diyeti bıraktım ama grubu bırakamadım bir de gittim kaptan oldum
Hadi bakalım inşallah programlı olursan verirsin zaten :))
Kız diyetsiz diyet kaptan mı olur Allah iyiliğini versin tartı alacam ama kararsızım hem pahalı olmasın hem iyi olsun istiyorum var mı tavsiyen

Blue_Peri T Tatlianne20 kizcelerr napaysunuzz gelin bakem şöyle yamacimaa
Ortuleri kaldirdim kusum pislemis hep cirpcam yeni yikamistim hep supurup mutfak bulasigi falan isler gucler sen napiyon bakim ortada ben varim Blue_Peri
Hastaneden geldim yeni oturdum Kuzum sen napan
Nasil oldun mededi doktor balim.
Bn de de aynı iş güç kahvaltı yaptım temizlik yapacam ama hava bulanık böyle havalarda da canım hiç biley yapmak istemiyo
Ben ortulerdwn basladim topladim suourcem ayni burada bulanikda evde aldi basini gidecek misali:))))

Kız diyetsiz diyet kaptan mı olur Allah iyiliğini versin tartı alacam ama kararsızım hem pahalı olmasın hem iyi olsun istiyorum var mı tavsiyen
Diyetteydim mezun oldum
Kilo mu alayım yine
Tartı için bir tavsiyem yok ama uygun birsey almak istersen sinbo alabilirsin 20-30 lira arası değisiyor :)

Niye kuzum hastamusun ortalik şimdilik. Temiz olsun yeter de :))
Bende vitamin eksikliği var kuzum her zaman kendimi yorgun hissediyorum bide kaç gündür temizlik çamaşır alışveriş derken hali hazırda zayıf olan kaslarım da ağrıdı. Dediğin gibi ortalık temiz olsun inçe detaylara sonra geçerim

Kolay gelsin canm

Gecmis olsun kuzum dikkat et ozaman vitamin eksikligini icin kan ilaci vitamin gitmedinmi doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…