- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.121
iyy yapyon turla cnm bnde turlama aşamasina gecyom simdiBen kalkalı saatler oluyorYine erkenden kalktım her günkü gibi evin içini turluyorum
Aynı benim gibi :)Kahvaltıyı daha yeni yapıyorum valla :))
He ya bugün önemli bi işim var bana dua edin emi sende dua et be gülüm olur mu.?iyy yapyon turla cnm bnde turlama aşamasina gecyom simdi
kursami gidiyosun
İnşallah işin her ne ise hayırlıca olurHe ya bugün önemli bi işim var bana dua edin emi sende dua et be gülüm olur mu.?
ederim tabi cnm hersey yolunda gider insallah ne istiyosan o olsun kuzumHe ya bugün önemli bi işim var bana dua edin emi sende dua et be gülüm olur mu.?
afiyet olsun cnm ben hla yapamadim:))Kahvaltıyı daha yeni yapıyorum valla :))
Günaydın ❤Günaydın kızlar resmen yarım günü uyuyarak geçirdim ve bir sürü temizlik beni bekliyorsiz napıyorsunuz nasılsınız
Günaydın nnGünaydın kızlar resmen yarım günü uyuyarak geçirdim ve bir sürü temizlik beni bekliyorsiz napıyorsunuz nasılsınız
Tunaydin balımGünaydınnnnn kızlar
Iyiyim canım ev isleri bana bakiyor sen napiyon kuzum♥Naber canim
Ben adam evde yarim yamalak camasir bulasik ev topla yemek ole geçti kuzum suan islere bakiyom sadece kim yapcak:))günaydın kızlar hafta sonu neler yaptınız
Tunaydin balim napiyin kuzumGünaydın :)
Tunaydin beybi nasilsinasılsın.huu huuu herkese gunaydinnnnn
Hoşgeldin kuzum bende sabah esimle yapmistim aciktim ama islerde var :)Ben yine geç gördüm tabi:) Kuzum şimdiyi söyleyim kızlarla kahvaltımızı yaptık çizgi film izliyoruz. Sen napıyosun cnm benim?
Uzaniyom tv ama isleer varrrrr.napiyonuzz kizlarr
Is guc bekliyor kuzum sen napiyon balim.etiketi yeni gördüm canım iyim sen napıyosun nasılsın
Benide is guc bekliyor ama kalksam bi:)Günaydın kızlar resmen yarım günü uyuyarak geçirdim ve bir sürü temizlik beni bekliyorsiz napıyorsunuz nasılsınız
Ne güzel ya bende diyete başlayacaktım koşturmalardan yemek bile yiyecek vaktim olmadı. Bugün son gün inşallah yarından itibaren programım oturmuş olurGünaydın ❤
Benim bir işim yok simdilik ama takımda sohbet muhabbet kilo bildirimileri ugrasıyorum :)))
Kahvaltıdan sonra uyurum diye korkuyorum bendeTunaydin balım
Iyiyim canım ev isleri bana bakiyor sen napiyon kuzum♥
Ben adam evde yarim yamalak camasir bulasik ev topla yemek ole geçti kuzum suan islere bakiyom sadece kim yapcak:))
Tunaydin balim napiyin kuzum
Tunaydin beybi nasilsinasılsın.
Hoşgeldin kuzum bende sabah esimle yapmistim aciktim ama islerde var :)
Uzaniyom tv ama isleer varrrrr.
Is guc bekliyor kuzum sen napiyon balim.
Benide is guc bekliyor ama kalksam bi:)
Bende diyeti bıraktım ama grubu bırakamadım bir de gittim kaptan oldumNe güzel ya bende diyete başlayacaktım koşturmalardan yemek bile yiyecek vaktim olmadı. Bugün son gün inşallah yarından itibaren programım oturmuş olur
Ben ortuleri tum kaldirip evi bi suoursem iyi olcak:))) uyuma bisiler yap:)Kahvaltıdan sonra uyurum diye korkuyorum bende
diyet kaptanimi:))Bende diyeti bıraktım ama grubu bırakamadım bir de gittim kaptan oldum
Hadi bakalım inşallah programlı olursan verirsin zaten :))
Cuma zayıflama yarısmaları görmüssündür belki :))diyet kaptanimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?