- 23 Nisan 2016
- 562
- 5.291
- 138
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.161
Ne güzell bnde almak istiyorum ama bakamam diye cesaret edemiyorum eşim hergünn diyo bn yok diyorum:) resimdeki kus demiSagol kuzum kusumla konusuyom ise giremedik:)
Aynen kuzum cok besledim sansa sakin cikanda oluyor suan agzimi icine gelmiş beni dinliyor askim cici kus diyom susunca hareket ediyir bisiler yapiyor ilgi istiyor bu sefer konuscak heral.Ne güzell bnde almak istiyorum ama bakamam diye cesaret edemiyorum eşim hergünn diyo bn yok diyorum:) resimdeki kus demi
Burasıda soğuk valla bende giydirdim kızı sıkıca gittik .bnde hava cok souktu gitmedim hastaneye baska zman gitcem oyle ugrasyom kizla
Ya ne güzel bende de kas problemi var normalde diyetisyene gidiyordum ideal kiloma göre 4 kilo kaslarım zayıfmış spor yaparkende çok rahatsız ediyor beni fazla ağrım oluyor.Diyetteydim mezun oldum
Kilo mu alayım yine
Tartı için bir tavsiyem yok ama uygun birsey almak istersen sinbo alabilirsin 20-30 lira arası değisiyor :)
ee noldu peki cnmBurasıda soğuk valla bende giydirdim kızı sıkıca gittik .
Allah kolaylık versin yaOrtuleri kaldirdim kusum pislemis hep cirpcam yeni yikamistim hep supurup mutfak bulasigi falan isler gucler sen napiyon bakim ortada ben varimBlue_Peri
Nasil oldun mededi doktor balim.
Ben ortulerdwn basladim topladim suourcem ayni burada bulanikda evde aldi basini gidecek misali:))))
Sağol kuzum. Gittim canım zaten bebek tedavisi görüyordum sürekli kontrol altındayım ama ilacı bırakır bırakmaz geri düşüyor değerler beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerek sanırım faydalı şeyler yediğim yokkiGecmis olsun kuzum dikkat et ozaman vitamin eksikligini icin kan ilaci vitamin gitmedinmi doktora.
Geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım ciddi bir sıkıntı yoktur inşallahAllah kolaylık versin ya. Muayene etti canım hafif ne bişey görünüyo dedi sekreterine,Nabzın çok hızlı atıyor dedi hap verdi 1 ay sonra tekrar gitcem kuzum .çok daralıyorumya zor nefes alıyorum
Allah kolaylık versin ya. Muayene etti canım hafif ne bişey görünüyo dedi sekreterine,Nabzın çok hızlı atıyor dedi hap verdi 1 ay sonra tekrar gitcem kuzum .çok daralıyorumya zor nefes alıyorum
Ederim KuzumDikkat et sen yinede kuzum.
Sağol canım sol kolunda ve kalbimde uzun süredir yanma ve ağrı oluyordu da 6 ay önce gitmiştim temiz çıkmıştı ,2 haftadır arttı başkasına gittim bende bi kullanayım bakalım ilacı canım sağol.Geçmiş olsun önceki mesajları okuyamadım ciddi bir sıkıntı yoktur inşallah
Yemene dikkat et meyve ye corba ic dikkat et saglik onemli kuzum.Sağol kuzum. Gittim canım zaten bebek tedavisi görüyordum sürekli kontrol altındayım ama ilacı bırakır bırakmaz geri düşüyor değerler beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerek sanırım faydalı şeyler yediğim yokki
Benim kuşu azarladim isirdi beni:)))Ederim Kuzum
Çok fenaaa ozaman yaramaz kusBenim kuşu azarladim isirdi beni:)))
Tefal aldık canım 1 ay önce her cıkısımda farklı tartıyor hangisine güvencez bilmiyorum :)Ya ne güzel bende de kas problemi var normalde diyetisyene gidiyordum ideal kiloma göre 4 kilo kaslarım zayıfmış spor yaparkende çok rahatsız ediyor beni fazla ağrım oluyor.
Sinbo ya güvenebilir miyim bilmiyorum
Bebek daha ondanmi diyomda dinliyor beni ilgi istitor ama arada yaklasinca isiriyor.beniÇok fenaaa ozaman yaramaz kus
Valla maşallah ya dikkat et annesi sendeBebek daha ondanmi diyomda dinliyor beni ilgi istitor ama arada yaklasinca isiriyor.beni
Tansiyonunada baktır canım oda kalp ağrısı yanma yapabiliyor yüksek tansiyon.Sağol canım sol kolunda ve kalbimde uzun süredir yanma ve ağrı oluyordu da 6 ay önce gitmiştim temiz çıkmıştı ,2 haftadır arttı başkasına gittim bende bi kullanayım bakalım ilacı canım sağol.
Hoşgeldin canım,iyiymiş tansiyonum canım baktı . hapı bir kullanayım inşallah geçer fena daraltıyor.. Sen kimsin nerelisinTansiyonunada baktır canım oda kalp ağrısı yanma yapabiliyor yüksek tansiyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?