- 28 Ocak 2009
- 34.675
- 58.812
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.181
Hoşbulduk biraz işlerim vardı girmiyordum mersinden katılıyorum sanırım sen de yeni sayılırsın yeni gördüm yada rumuz değişikliği mi bazen isim değiştiren çok oluyor :)Hoşgeldin canım,iyiymiş tansiyonum canım baktı . hapı bir kullanayım inşallah geçer fena daraltıyor.. Sen kimsin nerelisin
K.k da yeni değilim ama bu topikte yeniyim canım 1 haftalık falanımHoşbulduk biraz işlerim vardı girmiyordum mersinden katılıyorum sanırım sen de yeni sayılırsın yeni gördüm yada rumuz değişikliği mi bazen isim değiştiren çok oluyor :)
bnde hava cok souktu gitmedim hastaneye baska zman gitcem oyle ugrasyom kizla
Hoşgeldin o zaman :)K.k da yeni değilim ama bu topikte yeniyim canım 1 haftalık falanım
Teşekkür ederim canımHoşgeldin o zaman :)
aa neguzelmis oyle cicek acmasi flan yaz sevilmezmi hic nereki oraBizim buraya yaz geldi sanırım yalancı bahar :) sözde 1 haftadır yağmurlu günlük güneşlik hava var meyve ağaçları çicek açmış hep yazın gelmesini hiç istemiyorum :) aslında hiç çekilmiyor yazı şimdiden böyle sıcak olursa yazı düşünemiyorum gerçi burası nemle 50 dereceyi buluyor .
Bizde burda donuyoruz istanbul çok sogukBizim buraya yaz geldi sanırım yalancı bahar :) sözde 1 haftadır yağmurlu günlük güneşlik hava var meyve ağaçları çicek açmış hep yazın gelmesini hiç istemiyorum :) aslında hiç çekilmiyor yazı şimdiden böyle sıcak olursa yazı düşünemiyorum gerçi burası nemle 50 dereceyi buluyor .
Aynnnİstanbul çook soğuk
Mersin yazı çok çok sıcak nemle 50 derece hissediliyor bir ara rekor 59.5 bile olmuştuaa neguzelmis oyle cicek acmasi flan yaz sevilmezmi hic nereki ora
Doğru söylüyorsun sağol canım benimYemene dikkat et meyve ye corba ic dikkat et saglik onemli kuzum.
Ya yakınımdan biriMersin yazı çok çok sıcak nemle 50 derece hissediliyor bir ara rekor 59.5 bile olmuştu
Neyseki temiz çıkmış ilaçla da atlatırsın canım stres de etkiliyor böyle ağrılarıSağol canım sol kolunda ve kalbimde uzun süredir yanma ve ağrı oluyordu da 6 ay önce gitmiştim temiz çıkmıştı ,2 haftadır arttı başkasına gittim bende bi kullanayım bakalım ilacı canım sağol.
Aaa elimde tek marka vardı hepten kararsız kaldımTefal aldık canım 1 ay önce her cıkısımda farklı tartıyor hangisine güvencez bilmiyorum :)
Ben 56 liraya bimden almıstım bizim takımdan biride 120 liraya baska bir modalini almıs oda aynı sekilde bende çözemedimAaa elimde tek marka vardı hepten kararsız kaldımben en iyisi mezro alıp kendimi ölçeyim hep
Mersin yazı çok çok sıcak nemle 50 derece hissediliyor bir ara rekor 59.5 bile olmuştu
Mesele parada değil diyorsun 30 liraya sinbo alıp bu paraya bu kalite diye kendimi avutayım mıBen 56 liraya bimden almıstım bizim takımdan biride 120 liraya baska bir modalini almıs oda aynı sekilde bende çözemedim
Bizim eskiside tefaldi o güzel tartıyordu
Öyle yapsan daha iyi olur sanırımMesele parada değil diyorsun 30 liraya sinbo alıp bu paraya bu kalite diye kendimi avutayım mı
Bunu sevmeden duramiyomki masumluguna kaniyom:))Valla maşallah ya dikkat et annesi sende.
Hoşgeldin askitom is yapcam:)) sen napiy9niyi günler kızlar nasılsınız
Kimin dogum guny kiz:)Doğru söylüyorsun sağol canım benim
Temizlik bitti benim kuaföre gideyim akşama 30 yaşındaki adamın doğum gününe davetliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?