- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.261
Insallah cnim bende cumaya kontrole gidiyom. Klomen verdi dr kullandım bitti işteEvet canim tedavi goruyorum insallah guzel şeyler olur
Tesekkur ederim canim onu içmedim birazdan içeyim :)Geçmiş olsun canım. Bende hamdolsun iyim gezmedeydik eve geldm. Limonlu çay iç canm
Sensizde olmuyor eccuk sohbet edek is bitmez gülüm.Geleyim bakalım.. ama çamaşırlar var onları yerleştiriyorum
Kolay gelsin gelem yardıma:))Geleyim bakalım.. ama çamaşırlar var onları yerleştiriyorum
Rica ederim cnm:)Tesekkur ederim canim onu içmedim birazdan içeyim :)
Tup bebek degil canim asilama tedavisi
Bende geldimmmm :)
Hoşgeldin kuzum kahve yapiyom icecez admla sen napiyon balim.Okuyorak geliyordum yahu hahahah :) nasılsın ball anneeeemmm
Az kaldı canım.. Sağolasın..Kolay gelsin gelem yardıma:))
Oooo!! Hani bize...Hoşgeldin kuzum kahve yapiyom icecez admla sen napiyon balim.
Bende bu ay kullandim ama doktor adetli tekrar gel asilama yapicaz dedi kismette adetimi bekliyorum 12.gunu gittim klomen kullandiktan sonra o zaman muayene etmedi direk asilamaya gel dedi simdi kasiklarimda sislik var sanki gaz var gibi ama degilInsallah cnim bende cumaya kontrole gidiyom. Klomen verdi dr kullandım bitti işte
Hoşbuldummm canımm :)Hosgeldinnnn canim benimm
buralardayim tatlisss:)))
Nasılsın bitanemHoşbuldummm canımm :)
Senin avatarini yesinlerburalardayim tatlisss:)))
Ohh sefanız olsunn :) bende bugün tüm zamanımı temizliğe ayırdım pert oldum valla uzattım ayaklarımı çay içiyorumHoşgeldin kuzum kahve yapiyom icecez admla sen napiyon balim.
Haydi bakalım İnşâAllah olur , rabbim imtihanını kolaylaştırsın rumişim...Bende bu ay kullandim ama doktor adetli tekrar gel asilama yapicaz dedi kismette adetimi bekliyorum 12.gunu gittim klomen kullandiktan sonra o zaman muayene etmedi direk asilamaya gel dedi simdi kasiklarimda sislik var sanki gaz var gibi ama degil
Insallah canim insallah rabbim razi olsunHaydi bakalım İnşâAllah olur , rabbim imtihanını kolaylaştırsın rumişim...
Şükürler olsun iyiyim balım benim sen nasılsınNasılsın bitanem
Cok sukur canim idare ediyozŞükürler olsun iyiyim balım benim sen nasılsın
tesekkur balimmm bnmSenin avatarini yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?