- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.281
Tabiki sizsiz olmaz buyrun:)Oooo!! Hani bize...
Naptin bakim bugun.buralardayim tatlisss:)))
Banada gel :) duruyor dip köşe:))Ohh sefanız olsunn :) bende bugün tüm zamanımı temizliğe ayırdım pert oldum valla uzattım ayaklarımı çay içiyorum
İyi canım her şey yolundamı nasil gidiyor :)Cok sukur canim idare ediyoz
Ona ozelden konusuyorduk dedim evdekiler uyuyunca gelcek:))@_Silent Scream_ canım buraya gel...!!
Iyi canim bugun dosyalarimi hazirladim bakaim kismetse adeti bekliyorum sanki biraz halsizim gece banyo yaptim sabahta erken çıktım evden soguk aldim heraldeİyi canım her şey yolundamı nasil gidiyor :)
Nasıl duruyor ne zaman sorsam temizlik yapıyorsun kız :)Banada gel :) duruyor dip köşe:))
oylamada geride kalinca kabuguma cekildim birazNaptin bakim bugun.
Tamam o zaman..Ona ozelden konusuyorduk dedim evdekiler uyuyunca gelcek:))
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Annemde öyle oldu bugün soğuk almışsındır büyük ihtimal aman dikkat et kendineIyi canim bugun dosyalarimi hazirladim bakaim kismetse adeti bekliyorum sanki biraz halsizim gece banyo yaptim sabahta erken çıktım evden soguk aldim heralde
Ben adetin 3üncü günü gittim muayene etti işte ilacı verdi kullan 10 gün sonra gel dedi bende bitirdim cumaya gidecem bakalım noalcak heyecanliyimBende bu ay kullandim ama doktor adetli tekrar gel asilama yapicaz dedi kismette adetimi bekliyorum 12.gunu gittim klomen kullandiktan sonra o zaman muayene etmedi direk asilamaya gel dedi simdi kasiklarimda sislik var sanki gaz var gibi ama degil
Ne demek canmAz kaldı canım.. Sağolasın..
Canım üzülme birdahakine İnşâAllahoylamada geride kalinca kabuguma cekildim biraz
bakicak eger yumurtan iy buyumusse ovitirelle catlatma ignesi vercek igneyi yaptrcan 36 saat sora birliktelik olcak cnm. egerki kendisi catlarsa igne vermezBen adetin 3üncü günü gittim muayene etti işte ilacı verdi kullan 10 gün sonra gel dedi bende bitirdim cumaya gidecem bakalım noalcak heyecanliyim
Sağol canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın@kahvesevmemben nasılsın cnim
yok kuzum ya üzülmüyomkiiiiiiCanım üzülme birdahakine İnşâAllah
Senin avatarı kızım görse anne ‘mi’ deryok kuzum ya üzülmüyomkiiiiii
Bende hamdolsun iyim napıyonSağol canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın
Bende biraz ole oldum gibi:))oylamada geride kalinca kabuguma cekildim biraz
Ne yapim dinlenme moduna aldım kendimi çay içtim meyve yedim şimdi kk da takılıyorum sonra kitap okur uyurum heralde canım benim sen ne yapıyorsunBende hamdolsun iyim napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?