- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.301
Bende misafirlikteydm geldik meyve yedik bizde bende kk takliyom öyle kzumNe yapim dinlenme moduna aldım kendimi çay içtim meyve yedim şimdi kk da takılıyorum sonra kitap okur uyurum heralde canım benim sen ne yapıyorsun
Sağol canım kahve yapanların çok olsunEki Görüntüle 2239346 buyrun kizlar Kahveler♥
Oh iyi ne güzel canımBende misafirlikteydm geldik meyve yedik bizde bende kk takliyom öyle kzum
Sen istersinde yapmammi balim♥Sağol canım kahve yapanların çok olsunellerine sağlık..
Aynen canmOh iyi ne güzel canım
Sen istersinde yapmammi balim♥
Aynen canm
Yarın oynarız canım ben birazdan yatacagım hiç halim kalmadı siz oynayın bensiz :)))@kahvesevmemben-Adel- balbocuuu @ME118 @Rumeysa___ Reyyan__ Zipzip- soru soramacaminoynasak eskiden oynardik birbirimize :))
Valla bana uyar ama daha önce oynamadım@kahvesevmemben-Adel- balbocuuu @ME118 @Rumeysa___ Reyyan__ Zipzip- soru soramacaminoynasak eskiden oynardik birbirimize :))
Bende hiç oynamadım canım@kahvesevmemben-Adel- balbocuuu @ME118 @Rumeysa___ Reyyan__ Zipzip- soru soramacaminoynasak eskiden oynardik birbirimize :))
Tamm kuzum dinlen sen öpüyorum seni♥Yarın oynarız canım ben birazdan yatacagım hiç halim kalmadı siz oynayın bensiz :)))
Bende hatirladigima gore ilk mesela sana ben soru soruyom mesela en utandigin an sen cevapliyon misal adele soruyin korktugun an o cevapliyor rumeysaya soruyor ole:)))Valla bana uyar ama daha önce oynamadım
Ben sana soru soruyom korktugun an sen cevapliyon adele soruyon o cevapliyor rumeysa mesela kime isterse donuyor döngü:) dlgrukuk cesaret gibi bi ara olede oynardik:)Bende hiç oynamadım canım
Anladım cnm..Ben sana soru soruyom korktugun an sen cevapliyon adele soruyon o cevapliyor rumeysa mesela kime isterse donuyor döngü:) dlgrukuk cesaret gibi bi ara olede oynardik:)
Tamam o zaman kızlarda evet derse oynarız kulağa hoş geliyor :)Tamm kuzum dinlen sen öpüyorum seni♥
Bende hatirladigima gore ilk mesela sana ben soru soruyom mesela en utandigin an sen cevapliyon misal adele soruyin korktugun an o cevapliyor rumeysaya soruyor ole:)))
Gelsinler de kuzum.Tamam o zaman kızlarda evet derse oynarız kulağa hoş geliyor :)
Tamam bebekimmGelsinler de kuzum.
kediye mi mi diyoo yaa yerimmm tatlisiii benSenin avatarı kızım görse anne ‘mi’ der
ne oynuyokkkk ben kacirdimGelsinler de kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?