- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #35.961
Senin hikayede guzel mis ya gerçekten cocukluk aski yank harika ama insallah evlenirsiniz birbirinizi iyi tanimissinizdir heral.Bende anlatim azıcık :)) biz ilkokul ve ortaokulda sınıf arkadaşıydık arkamda otururdu o ben bir şeyler hissediyorum ama kendi kendime saçmalama diyorum söylemiyorum tabiki. Bir gün müzik dersinde ödevi yapmadım diye yanıma geliyor bende yazıyorum ve kendi kendime notmu yazsam seni seviyorum derken sıra arkadaşım aaa ciddenmii seviyormusun onu diye yerinden kalkıyor oda önümde bana bakıyor sakın söyleme diye yalvarıyorum inatla söylcem diyor ve ben kitapla vurunca pat diye kalkıp seni seviyor diyor biz bakakalıyoruz birbirimize o zamandan bu zamana kadar yani 9 senedir birlikteyiz. İyi biridir beni gerçekten çok seviyor tartışıyoruz ediyoruz ama hiç vazgeçmiyor benden kendi dükkanı var bal annemm esnaf diyelim elinden her is gelir yani ama kıskanç işte beni sinir ediyor o konuda. Ay cok uzun oldu kusura bakma :)
Bal bal bunlar.Oy canım benim ❤ istemezmi istiyorlar tabi biraz ilgi göstermesen küsüyor bizim papağan
Ya sen istersen bukursun be kendin begenmiyon delu.Kıskandım ama boşa bu gidişle kız kurusu olarak kalacak gibi hissetmek ne demek bilir misiniz.?
Ya bilmiyorum ama görücüler gelip gelip gidiyorlar sonrasında kimseciklerden bi haber yokAa niye öyle dedinn canım benimm neden öyle hissediyorsun
Biz çok istiyoruz Rabbim hayırlaysa nasip etsin inşallahh canım aminn. Tanıdık tabi ama evlenmeden tam anlamıyla tanıyamazki kimse birbirini aynı evde yaşamak başka olur tabi elbet vardır öğreneceğim huylarıSenin hikayede guzel mis ya gerçekten cocukluk aski yank harika ama insallah evlenirsiniz birbirinizi iyi tanimissinizdir heral.
Nasip kısmet bu işler valla istersen kendini odana kitle Allaha sığındıktan sonra gelip yine bulur seni nasibindeki insan oda seni bekliyor böyle düşünme kim bilir kim :) Rabbim tüm yuva kurmak isteyenlere hayırlısını nasip etsin inşallah sanada canımYa bilmiyorum ama görücüler gelip gelip gidiyorlar sonrasında kimseciklerden bi haber yok
Orasi cok dogru cunku ayni evin içine girince rahat oluyorlar zaten :))Biz çok istiyoruz Rabbim hayırlaysa nasip etsin inşallahh canım aminn. Tanıdık tabi ama evlenmeden tam anlamıyla tanıyamazki kimse birbirini aynı evde yaşamak başka olur tabi elbet vardır öğreneceğim huyları
Tabii erkek milleti işte ay çokta salmasınlar kendilerini yaOrasi cok dogru cunku ayni evin içine girince rahat oluyorlar zaten :))
Ahaha senin evli versiyonunuda gorcem ben dur:)))Tabii erkek milleti işte ay çokta salmasınlar kendilerini ya
Hahah Allah nasip ederse burdan yazarım sizeeAhaha senin evli versiyonunuda gorcem ben dur:)))
Şımartma beni yaYa sen istersen bukursun be kendin begenmiyon delu.
Sana şunu diyim bekar tanidigim ciftler evlenince dönmediler artik kac yıl sonra donerlerse:))))))Hahah Allah nasip ederse burdan yazarım sizee
Tabikisi bende erken evlenmesem derim mesela oh hayati yasa bi kısmet cikar inşallah kuzum.Şımartma beni ya
Allahalla gerçektenmii neden acabaaSana şunu diyim bekar tanidigim ciftler evlenince dönmediler artik kac yıl sonra donerlerse:))))))
tebrik ederim cnm ben okdar kus besledim papagan bile hicbiri konusmadii:))Sanki bebegin konuşur ya okadar sevindim gercekten ya buda ilgi istiyor bebegim♥
senin hikayede guzelmis baya rabbim daim etsinVay be ne güzel :) inşallah canım hayırlısı olsun bakalım görecez
kac yasindasinkiKıskandım ama boşa bu gidişle kız kurusu olarak kalacak gibi hissetmek ne demek bilir misiniz.?
Sağol amin canım benim :) deme ya değişmiyor demek bende törpüler zamanla dedim ama tühhsenin hikayede guzelmis baya rabbim daim etsin
benmkide kiskanc malesef bak o degismiyor 7 senedir kiskancligi devam ediyo hala:))
21 yazıyor ama bilmiyorumkac yasindasinki
benimki hala ayni azcik hafiflemisdir belki okadar :))Sağol amin canım benim :) deme ya değişmiyor demek bende törpüler zamanla dedim ama tühh
21 yasda nie kendini evde kalmis hisediyorki bnm gorumcen 30 hala bekar21 yazıyor ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?