• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebisi uyutuyorum cnm sen napiyon bakim
Oy yerim ben o bebişi. Ben çıkmadım bugün kk dan valla güya test çözüyordum daldım gittim. Birde yakın bir arkadaşım var görüştüğüm whatsaptan bir mesaj attı bana baktımda sevgilin yakışıklılı olmuş ne gibi bir şey yazdı anlamaya çalışıyorum garipsedim biraz :KK64:

Uzun süredir ayni pozisyondaysan canımm belki ondandır
Uzandım :)

Oy yerim ben o bebişi. Ben çıkmadım bugün kk dan valla güya test çözüyordum daldım gittim. Birde yakın bir arkadaşım var görüştüğüm whatsaptan bir mesaj attı bana baktımda sevgilin yakışıklılı olmuş ne gibi bir şey yazdı anlamaya çalışıyorum garipsedim biraz :KK64:
O neymiş öyle :/

ay snir oluyorum bolelerine yok sevgilin yakisikliymis tatliymis .. evet oyledir yakinda evlilik icin adim atcaz deseydin..

Back
X