- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.241
1 seneye kadar normalmis.Hmm anladim canim !
Emziren kadinlarda oluyor oyle
Bende 2 ay once olmaya basladim.
7 ay olmadim bende dogumdan sonra.
Normal canim olur öyle...dogumdan sora yani hic olmadim 8 bcuk ay oldu cnm
Hayırlı geceler
gobek kaldi biraz belki o gider diye olmak istiyorum yoksa hic ozlemedimNormal canim olur öyle...
Hoşgeldin kuzum ♥Hayırlı gecelerTeşekkür ederim:)
Ben oluyomda gitmedi. ...gobek kaldi biraz belki o gider diye olmak istiyorum yoksa hic ozlemedim
Ah o göbek yok mu! Bende muzdaribim desem..gobek kaldi biraz belki o gider diye olmak istiyorum yoksa hic ozlemedim
Hayırdır kuzm ne derdin var gecmis olsunSelam ben de geldim kafayi dagitmam lazim:)
Kizimin 183737. Kez kusmasinin ardindan suzme yogurt kokulu odamdan
demekki bnmkide gitmez:/Ben oluyomda gitmedi. ...
1 seneye kadar normalmis.
nasil oluyo peki eskiye gore farklimi agrisi fln
İyi geceler canim..Hayırdır neyi var bebeğinin kaç aylık ?Selam ben de geldim kafayi dagitmam lazim:)
Kizimin 183737. Kez kusmasinin ardindan suzme yogurt kokulu odamdan
Ben oldum da noldu. 62 ile hamile kaldim 85le dgurdum hala 75im. Kizim 13aylik. Evlendigimde 50 kiloydumBen oluyomda gitmedi. ...
hepimiz ayniyiz desene. spor yapmayada zman yoki 5 dk vaktim oluyo ondada az dinlenmek istiyorumAh o göbek yok mu! Bende muzdaribim desem..
Sezeyan gibisi yok ya gobek falan kalıyor hep.Evet canim dogru.
Ama cok degisiyor .3 vajinal dogum yaptim ilk ikisinde 40 imdan sonra duzenli bir sekilde olmaya basladim. Kizimda farkli oldu 7 ay olmadim .. gecen ay hafif bel agrisi kasik agrisi ile basladi ...6 gun surdu
Bu ay 1 hafta gecikti..Tam duzenli degil aslinda henuz.
İyi geceler hosgeldinHayırlı gecelerTeşekkür ederim:)
Hoş buldum kuzum nasılsınHoşgeldin kuzum ♥
evet oyle duzensiz oluyomus ilk baslarda..Evet canim dogru.
Ama cok degisiyor .3 vajinal dogum yaptim ilk ikisinde 40 imdan sonra duzenli bir sekilde olmaya basladim. Kizimda farkli oldu 7 ay olmadim .. gecen ay hafif bel agrisi kasik agrisi ile basladi ...6 gun surdu
Bu ay 1 hafta gecikti..Tam duzenli degil aslinda henuz.
42 kiloydum evlendigimde 46 la hamile kaldim 64 le doğum 60la kaldım düşün.Ben oldum da noldu. 62 ile hamile kaldim 85le dgurdum hala 75im. Kizim 13aylik. Evlendigimde 50 kiloydumallahtan esim sisman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?