zaten bu insanlarin kiyaslamalari beni oldurcek surekli yok zayif gelismemis yüzü solmus şunun bebegi boyle sununki söyle gecen esimin amcasina gitik cok cansiz dedi cansiz nedir arkadas ya?

Sanki noornal dogumda kalmiyor gecen gun cekmeceye sıkısti gobegim
Ben duz karinken bildigin 4 aylik karin var suan bende.
Ondan en iyisi normal dogum tabii koşullar sağlıklıysa tabii..
Isim zor benim yaza spor.
Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.
Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.[/QUOTE]
Benim 4duncu sorunlu oldu aldirmadim 1ay yasadi kuvezde ama geni bozuk cikti riskli dediler tüp bebek onerdiler ama esimle benden kan aldilar ole belli olcak gende sorun varmi bakcak lar.

Misafirlerim gelecek hazırlık yapmıştım yoruldum İyiyim sanırım :) Ne güzel sohbetiniz daim olsun

Çok üzüldüm canim, demek ki midesi kabul etmiyor
İyi olur İnşâAllah Rabbim şifalar versin..

Kimseyi takma kulak ardi etme benim bir tanıdığım bile cocuk rasizdi soran olurdu artık kadın toz komdurmazdi saglikli iyoIyi bebeğim ole yürür derdi

Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.
Canim 9 deneme derken , 9 kez aşılama mi oldu ?[/QUOTE]
Yok canim tüp denediler her sene 12 senedir yoktu cocuklari.. elde avucta herseyi doktuler ama en son cok pahali bir yere gittiler ozel klinik. Ama amelyatlar falan oldu eşi..

cok sukur cnm anne olmak cok zor gercekten dimi bii gulusu herseyi unutturuyorr.:))
bnde kizim 2 yasina girince dusunurum 2.ci
Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibi

Canim 9 deneme derken , 9 kez aşılama mi oldu ?
Yok canim tüp denediler her sene 12 senedir yoktu cocuklari.. elde avucta herseyi doktuler ama en son cok pahali bir yere gittiler ozel klinik. Ama amelyatlar falan oldu eşi..[/QUOTE]

Benimde geç oldu 8 yıldan sonra , peki kiz mi? Erkek mi? Senbilirsiniz

zaten bu insanlarin kiyaslamalari beni oldurcek surekli yok zayif gelismemis yüzü solmus şunun bebegi boyle sununki söyle gecen esimin amcasina gitik cok cansiz dedi cansiz nedir arkadas ya?
Gercekten en gicik oldugum seydir bu. Olumsuz bir sey asla soylenmez anneye gerekmedikce.
Bana da bu kadar babasina benzemeseydi kiz kafasi cok.buyuk dediler

Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibi
dimii cok farkli bi duyguu o an dunya duruyo sanki..
rabbim tum isteyen herkese bu guzel duyguyu tatdirsin insallah

Yok canim tüp denediler her sene 12 senedir yoktu cocuklari.. elde avucta herseyi doktuler ama en son cok pahali bir yere gittiler ozel klinik. Ama amelyatlar falan oldu eşi..

Benimde geç oldu 8 yıldan sonra , peki kiz mi? Erkek mi? Senbilirsiniz [/QUOTE]
Allah bagislasin o zaman. Kiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…