- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.281
zaten bu insanlarin kiyaslamalari beni oldurcek surekli yok zayif gelismemis yüzü solmus şunun bebegi boyle sununki söyle gecen esimin amcasina gitik cok cansiz dedi cansiz nedir arkadas ya?Kasigi gorunce bile kusuyor. Evet reflu dediler ama hicbir duzelme yok aksine kusmalar artti cok endise ediyorum artik. Herkesin bebegi ne verse yiyor. Surekli kiyas yaomalarindan biktim. Aaa hala yiyemiyor mu aaa yurumuyor mu aaa disi yokmuu aaa cignemiyor mu.
Ben duz karinken bildigin 4 aylik karin var suan bende.Sanki noornal dogumda kalmiyor gecen gun cekmeceye sıkısti gobegim
Isim zor benim yaza spor.Ondan en iyisi normal dogum tabii koşullar sağlıklıysa tabii..
Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.[/QUOTE]Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.
Misafirlerim gelecek hazırlık yapmıştım yoruldumİyiyim sanırım :) Ne güzel sohbetiniz daim olsun
Çok üzüldüm canim, demek ki midesi kabul etmiyorKasigi gorunce bile kusuyor. Evet reflu dediler ama hicbir duzelme yok aksine kusmalar artti cok endise ediyorum artik. Herkesin bebegi ne verse yiyor. Surekli kiyas yaomalarindan biktim. Aaa hala yiyemiyor mu aaa yurumuyor mu aaa disi yokmuu aaa cignemiyor mu.
Kimseyi takma kulak ardi etme benim bir tanıdığım bile cocuk rasizdi soran olurdu artık kadın toz komdurmazdi saglikli iyoIyi bebeğim ole yürür derdiKasigi gorunce bile kusuyor. Evet reflu dediler ama hicbir duzelme yok aksine kusmalar artti cok endise ediyorum artik. Herkesin bebegi ne verse yiyor. Surekli kiyas yaomalarindan biktim. Aaa hala yiyemiyor mu aaa yurumuyor mu aaa disi yokmuu aaa cignemiyor mu.
Canim 9 deneme derken , 9 kez aşılama mi oldu ?[/QUOTE]Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.
İnşâAllah yoktur öyle bisey..Evet bogazdan ama ta ince bagirsaga kadar bakilacak cölyak teshisi koydular bulundugum ilde.. kesin teshis icin bu sartmis..
Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibicok sukur cnm anne olmak cok zor gercekten dimi bii gulusu herseyi unutturuyorr.:))
bnde kizim 2 yasina girince dusunurum 2.ci
Ooo maşallah sanada Afiyet olsun beklerim tabi sohbete hep♥Misafirlerim gelecek hazırlık yapmıştım yoruldumİyiyim sanırım :) Ne güzel sohbetiniz daim olsun
Yok canim tüp denediler her sene 12 senedir yoktu cocuklari.. elde avucta herseyi doktuler ama en son cok pahali bir yere gittiler ozel klinik. Ama amelyatlar falan oldu eşi..[/QUOTE]Canim 9 deneme derken , 9 kez aşılama mi oldu ?
Çok güzel bir duygu :/Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibi
Gercekten en gicik oldugum seydir bu. Olumsuz bir sey asla soylenmez anneye gerekmedikce.zaten bu insanlarin kiyaslamalari beni oldurcek surekli yok zayif gelismemis yüzü solmus şunun bebegi boyle sununki söyle gecen esimin amcasina gitik cok cansiz dedi cansiz nedir arkadas ya?
Sende yaşayacaksın kuzum İnşâAllahÇok güzel bir duygu :/
Hani anlatilmaz yasanir sozu varyaaa ,Çok güzel bir duygu :/
dimii cok farkli bi duyguu o an dunya duruyo sanki..Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibi
Kimin kuzum ?Pembeemzik kac çocuğu var görmedim:)
Aminnnnnnnn Aminnnn.dimii cok farkli bi duyguu o an dunya duruyo sanki..
rabbim tum isteyen herkese bu guzel duyguyu tatdirsin insallah
Yok canim tüp denediler her sene 12 senedir yoktu cocuklari.. elde avucta herseyi doktuler ama en son cok pahali bir yere gittiler ozel klinik. Ama amelyatlar falan oldu eşi..
Kimde kac cocuk var yani bende bile 3 dedinya:)Kimin kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?