- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.875
- 308
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.261
Sanki noornal dogumda kalmiyor gecen gun cekmeceye sıkısti gobegimSezeyan gibisi yok ya gobek falan kalıyor hep.
Ondan en iyisi normal dogum tabii koşullar sağlıklıysa tabii..Sezeyan gibisi yok ya gobek falan kalıyor hep.
Takikiyoz kuzum kkda uyku yoksa kendimizi burda buluyoz sen nasılsın♥Hoş buldum kuzum nasılsın
13 canim. Bilmiyorum. Persembe endoskopi olacak. Ek gidadan beri devamli fiskirarak.kusmasi ve ögurmesi var. Hala biberonla besliyoruz. Cok zor bir surecteyim. Yogurt bile yiyemez. Disleri yeni cikti. Bulundugum il biraz kucuk oldugu icin iyi bir hastaneye baska ile goturdum en sonunda bir prof endoskopi onerdi. Bakalim ins hayirli seyler olur kizlar.. dua edin..İyi geceler canim..Hayırdır neyi var bebeğinin kaç aylık ?
Bir kezde asilama yaptirdim tutmadi.Yeni sayılır sabret kuzzzum ozaman olur inşallah bazilari gec oluşuyor.
Canim hamile olmayasın dikkat et !!Evet canim dogru.
Ama cok degisiyor .3 vajinal dogum yaptim ilk ikisinde 40 imdan sonra duzenli bir sekilde olmaya basladim. Kizimda farkli oldu 7 ay olmadim .. gecen ay hafif bel agrisi kasik agrisi ile basladi ...6 gun surdu
Bu ay 1 hafta gecikti..Tam duzenli degil aslinda henuz.
Anne olmak kolay degil ...evet oyle duzensiz oluyomus ilk baslarda..
helal olsun sana cnm ben 1ine zor dayandim 3 tanee masallah sana
Endoslobi bogazdanmi ne yanj sorunmu bar yemede baska rasizligi varmi.13 canim. Bilmiyorum. Persembe endoskopi olacak. Ek gidadan beri devamli fiskirarak.kusmasi ve ögurmesi var. Hala biberonla besliyoruz. Cok zor bir surecteyim. Yogurt bile yiyemez. Disleri yeni cikti. Bulundugum il biraz kucuk oldugu icin iyi bir hastaneye baska ile goturdum en sonunda bir prof endoskopi onerdi. Bakalim ins hayirli seyler olur kizlar.. dua edin..
Dikkat etmem mi canimCanim hamile olmayasın dikkat et !!
Hoş buldumİyi geceler hosgeldin
Diş çıkarirken normal canim, benim kız da hep öyleydi..13 canim. Bilmiyorum. Persembe endoskopi olacak. Ek gidadan beri devamli fiskirarak.kusmasi ve ögurmesi var. Hala biberonla besliyoruz. Cok zor bir surecteyim. Yogurt bile yiyemez. Disleri yeni cikti. Bulundugum il biraz kucuk oldugu icin iyi bir hastaneye baska ile goturdum en sonunda bir prof endoskopi onerdi. Bakalim ins hayirli seyler olur kizlar.. dua edin..
Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.[/QUOTE]Bir kezde asilama yaptirdim tutmadi.
Doktor ilk asilama tutmayabilir dedi
Suanda da adet olmadim
Gecikti test yaptim negatif
Misafirlerim gelecek hazırlık yapmıştım yoruldumTakikiyoz kuzum kkda uyku yoksa kendimizi burda buluyoz sen nasılsın♥
cok gecmis olsun cnm insallah onemli birsey yoktur Rabbim melegini korusun13 canim. Bilmiyorum. Persembe endoskopi olacak. Ek gidadan beri devamli fiskirarak.kusmasi ve ögurmesi var. Hala biberonla besliyoruz. Cok zor bir surecteyim. Yogurt bile yiyemez. Disleri yeni cikti. Bulundugum il biraz kucuk oldugu icin iyi bir hastaneye baska ile goturdum en sonunda bir prof endoskopi onerdi. Bakalim ins hayirli seyler olur kizlar.. dua edin..
Kasigi gorunce bile kusuyor. Evet reflu dediler ama hicbir duzelme yok aksine kusmalar artti cok endise ediyorum artik. Herkesin bebegi ne verse yiyor. Surekli kiyas yaomalarindan biktim. Aaa hala yiyemiyor mu aaa yurumuyor mu aaa disi yokmuu aaa cignemiyor mu.Diş çıkarirken normal canim, benim kız da hep öyleydi..
Çok geçmiş olsun canim..Acaba reflü felan mi?
cok sukur cnm anne olmak cok zor gercekten dimi bii gulusu herseyi unutturuyorr.:))Anne olmak kolay degil ...
Iliklerime kadar yasadim o aciyi
Cok sukur pirlanta gibi yavrularim var.
Unutuluyor kuzum.
Canim 2 kez hamile kaldim. Ilki dustu. Ikisinde de adetim 10 gun gecti kan testim.negatifti...sonraki gun 9 cikti. Sevinme dedi dr. Ama suan kizim 1 yasinda. Gec dollenme olmus. Ve hayirlisi olsun. Arkadasim 9. Denemede anne oldu. Uzulme.[/QUOTE]Bazen stredtten oluyor akışına bırak ben ole yaptim bende 3 dusuk bir kaybim var.
Evet bogazdan ama ta ince bagirsaga kadar bakilacak cölyak teshisi koydular bulundugum ilde.. kesin teshis icin bu sartmis..Endoslobi bogazdanmi ne yanj sorunmu bar yemede baska rasizligi varmi.
Cok sagolasin canimmcok gecmis olsun cnm insallah onemli birsey yoktur Rabbim melegini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?