- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.341
Kuzum olsun ben zaten içimde yasiyom onu unutmuyom ki hosuma gidiyor sizde anlatinca balim.offf kuzum benim cok uzgunum icim parcalandi tekrar basin sagolsun Allahim öteki tarafta sizi kavusdurcak insallah.. kusura bakma bizde burda bebek konusu acdik hakkini helal et nolur
Hadi yaaa!! Birde davetsiz gelirseBitane daha kizim olur belki
Gecenlerde ruyamda gordum 11 haftaligim dr a cinaiyet ogrenmeye gidiyorum.
Sabaah esime anlattim.Ruyasi bile cildirmaya yetiyor dedi
Ooof offf Allah sabir versin canimya
Sorma kuzum ,oglanlar onun sorumlulugunda zaten paylastik cocuklariartik simarmaktan adami delirtmisler desene
inan her konu acildiginda aklima sen gelyon simdi uzulur boyle solemim diye istemeden seni uzduysek kusura bakma bitanem Rabbim sana en kisa zmanda hayrlisiyla bi evlat nasip eylesinKuzum olsun ben zaten içimde yasiyom onu unutmuyom ki hosuma gidiyor sizde anlatinca balim.
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz gelirse başim gözum ustune.Hadi yaaa!! Birde davetsiz gelirse
Benimki 2.ye bile ikna olmaz. Ben de olamamtabi bu surecte ama 4.yu hayal.edemedim.bir an
paylasdinizmiSorma kuzum ,oglanlar onun sorumlulugunda zaten paylastik cocuklari
Sagolsun cok ilgilenir o yizden.bikmis
Aminn kuzum amin size bir bingil getircem bende teyzeleri uzulme ben rahatım bilen bilmeyen pluyor çocuk konusu illa aciliyor ama ben seviniyom allah nasip ederse inşallah verir.inan her konu acildiginda aklima sen gelyon simdi uzulur boyle solemim diye istemeden seni uzduysek kusura bakma bitanem Rabbim sana en kisa zmanda hayrlisiyla bi evlat nasip eylesin
Tabi canim orası öyle tabi.. İyi korunursan sıkıntı olmaz cnm..Rabbimin hikmetinden sual olunmaz gelirse başim gözum ustune.
Ama korunuyoruz canim zannetmiyorum.
Benm 12 canm bana sorduysan cok.anlayamadim mobil.oldugumdan:) 14.ayina girdiAynen kuzum.
Senin tospik kac kilo ?
kuzum yarismada 1.likle ilerliyorum gordunmuAglattiniz benide ha guldurun eccuk:/ ben hep şükrediyom herseye hazirim acigim her konuya.
Aynen canim.. gerçekten kimisi sabırlı olamıyor malesef..bunye meselesi
Sana baktim yine iyi almissin oy şükür ahahhakuzum yarismada 1.likle ilerliyorum gordunmu
Ha ha ha ha ha çok istikrarlısınkuzum yarismada 1.likle ilerliyorum gordunmu
valla ben 1de kalcam diye korktum 13e cikmisim iy Allah bereket versin hedefim 2.lig bi soraki kategori belolsunda biSana baktim yine iyi almissin oy şükür ahahha
oo hemde nasiiHa ha ha ha ha çok istikrarlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?