- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.361
Sen hep gül tatlişım.. Rabbim yüzünü güldürecek İnsaAllah.. İyi kalplim benim..Aglattiniz benide ha guldurun eccuk:/ ben hep şükrediyom herseye hazirim acigim her konuya.
Aynen bende hosuma giden olursa menu:)))valla ben 1de kalcam diye korktum 13e cikmisim iy Allah bereket versin hedefim 2.lig bi soraki kategori belolsunda bi
Sağ ol bebeğim ben de yemeye beklerim :)Ooo maşallah sanada Afiyet olsun beklerim tabi sohbete hep♥
aynen kuzu beraber girelim yine:))Aynen bende hosuma giden olursa menu:)))
Insallah kuzum bu konismalara bile guleriz ilerde♥Sen hep gül tatlişım.. Rabbim yüzünü güldürecek İnsaAllah.. İyi kalplim benim..
Ben olsun cok isterim kizkardes candir ,benim yok o yuzden eksikligini cok hissediyorumpaylasdinizmi
cnm yanlis anlamada kizinin bitane daha kiz kardesi olmasi iy olurdu kiz kardes olmak bambaska biseyy
Biz senlen yine sonlarda girek soke edek ahahah.aynen kuzu beraber girelim yine:))
Ayyy ac kapıyı geliyomm:))Sağ ol bebeğim ben de yemeye beklerim :)
Bu saatte mi? Ne yemeği kız?Sağ ol bebeğim ben de yemeye beklerim :)
Gel kuzum gel :) :)Ayyy ac kapıyı geliyomm:))
hadiyaa masallah enisdeye herkez yapmaz bole valla helal olsunn baba dedigin bole olurBen olsun cok isterim kizkardes candir ,benim yok o yuzden eksikligini cok hissediyorum
Cocuklari evet paylastik
Oglanlari o yikar hep mesela ,dersine hic karismam ,gezdirir oynatir yedirir , uyuturken asla sut icirmeden uyitmaz meselagece elli kere uyanir ustlerini ortmeye ..Benden daha iyidir
Yok yemiyorum canım ben hele benim hiç yememem lazım su içsem yarıyor diyenlerdenimBu saatte mi? Ne yemeği kız?
Ne kadar iyiymiş kuzum MaşâAllah diyeyim enişteye .Ben olsun cok isterim kizkardes candir ,benim yok o yuzden eksikligini cok hissediyorum
Cocuklari evet paylastik
Oglanlari o yikar hep mesela ,dersine hic karismam ,gezdirir oynatir yedirir , uyuturken asla sut icirmeden uyitmaz meselagece elli kere uyanir ustlerini ortmeye ..Benden daha iyidir
ozellikle son dk benim konuyu paylasmamla nevosun sayfayi duzeltmesi bir oldu beni bekledi 2 saatBiz senlen yine sonlarda girek soke edek ahahah.
Sen neler yaptin bakimmm yarin.Gel kuzum gel :) :)
Esime guvenip istiyorum ama artik kafam kaldirmiyor diyor..Hayirlisi diyelim kuzum.hadiyaa masallah enisdeye herkez yapmaz bole valla helal olsunn baba dedigin bole olur
benim 2 ablam var arkadas gibiyiz okadar bagliyizki ben kiziminda bi kiz kardesi olmasini isterim:))
sende bi dusun bunu
Bu sefer planli güzel olsun girersek.ozellikle son dk benim konuyu paylasmamla nevosun sayfayi duzeltmesi bir oldu beni bekledi 2 saat
herseyin hayirlisi cnm ilerde oda ister belki nasip❤Esime guvenip istiyorum ama artik kafam kaldirmiyor diyor..Hayirlisi diyelim kuzum.
Oyle kuzum masallah valla.Ne kadar iyiymiş kuzum MaşâAllah diyeyim enişteye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?