- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.321
Aminn canim benim AminnYine olacak kuzum insallah.Gonlunu ferah tut.Rabbim herseyi en iyi bilendir.Yavrun senin şefââtcin olacak insallah ve sana.tekrar hayirli saglikli evlatlar nasip edecek insallah♡♡
Canim ara uzayınca da olmuyor en iyisi iki yaşında felan ..2. Icin en iyi sure nedir ya sizce bazilari hemen ardarda diyor kimileri biraz fazla olsun arasi diyor.. gerci kardes guzeldir degil mi ben tek buyudum. Kardes nesedir
Bana kalsa 4 .uncuyude isterim ama eşim istemiyorKimine 3 tane bile az valla , çatır çatır doğuruyorlar..
Canim ya!! Ben yeni katildigim icin bilmiyorum.tabi ki.. yavrunu kaybettiysen cok.cokuzuldum... bir de burada hayiflaniyorum ben hastaliktan. Hakkinu helal etGözlerini açmıştı gidecegim sira son bakisini gösterdi bana:/ şükür allahima...
hiz sorma benim kaynanam 6 tanesini evde dogurmus ben 1ini 2 gunde zor dogurdum vallaKimine 3 tane bile az valla , çatır çatır doğuruyorlar..
Arkadasim bebeginin boyu ve kilosu gayet guzel ve orantili.Bunu skinti yapma kendine.Kilolu olmak mesele degil onemli olan saglikli olmak ♡hemsire normal diyor bugun gittim doktora 69 cm boy 7.500 kilo 8 aylik iste.
bide benim kiz hic doru durus uyumuyo cok hareketli hiperaktif gibi 2 dk durmuyo bide kucakta surekli dogal olarakta eziliyo yani hem tombul olsa nasi tasiycam bole iyy bnce
Tersine kuzum kimininde karisi istemezBana kalsa 4 .uncuyude isterim ama eşim istemiyor
Kiyamam sana... cennet bahcelerinde seni izliyordur annesi... en yakin zamanda kucagin dolsun insallah canim. Bol.bol incir kurusu ye vitaminlerini kullan biz de dua edelimGözlerini açmıştı gidecegim sira son bakisini gösterdi bana:/ şükür allahima...
helal olsun canim sende aliskanlik yapmis heralBana kalsa 4 .uncuyude isterim ama eşim istemiyor
bncede olede millete dert oluyo iste..Arkadasim bebeginin boyu ve kilosu gayet guzel ve orantili.Bunu skinti yapma kendine.Kilolu olmak mesele degil onemli olan saglikli olmak ♡
Eski toprak kadınlar öyleymiş canim, şimdiki biz yeni nesiller nazlıyızhiz sorma benim kaynanam 6 tanesini evde dogurmus ben 1ini 2 gunde zor dogurdum valla
Canim ya!! Ben yeni katildigim icin bilmiyorum.tabi ki.. yavrunu kaybettiysen cok.cokuzuldum... bir de burada hayiflaniyorum ben hastaliktan. Hakkinu helal et
Sağol kuzum amin nerden bilecensin kuzum önemli değil ben unutulmaz zaten bole bisi kalbimnde hep.Kiyamam sana... cennet bahcelerinde seni izliyordur annesi... en yakin zamanda kucagin dolsun insallah canim. Bol.bol incir kurusu ye vitaminlerini kullan biz de dua edelim
Bitane daha kizim olur belkiTersine kuzum kimininde karisi istemez
Canim.gayet normal. Saglikli olsun.yeter ki.bncede olede millete dert oluyo iste..
offf kuzum benim cok uzgunum icim parcalandi tekrar basin sagolsun Allahim öteki tarafta sizi kavusdurcak insallah.. kusura bakma bizde burda bebek konusu acdik hakkini helal et nolur
Aynen kuzum.bncede olede millete dert oluyo iste..
artik simarmaktan adami delirtmisler deseneBitane daha kizim olur belki
Gecenlerde ruyamda gordum 11 haftaligim dr a cinaiyet ogrenmeye gidiyorum.
Sabaah esime anlattim.Ruyasi bile cildirmaya yetiyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?