Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibi
Ne güzel yazdın kuzum..

Gercekten en gicik oldugum seydir bu. Olumsuz bir sey asla soylenmez anneye gerekmedikce.
Bana da bu kadar babasina benzemeseydi kiz kafasi cok.buyuk dediler
yuh bu insanlar varya deli eder adamii.
ben annesi olarak kilosunu sorun yapmiyorum saglikli olsun yeter benim icin bunlara ne oluyo anlamiyorum dogdugundan beridir kilo mevzusu almis basini gidiyoo hey Allahim..

yuh bu insanlar varya deli eder adamii.
ben annesi olarak kilosunu sorun yapmiyorum saglikli olsun yeter benim icin bunlara ne oluyo anlamiyorum dogdugundan beridir kilo mevzusu almis basini gidiyoo hey Allahim..
Boyu normalse kiloda cok dusuk persentilde degilse gerek yok tombul olmasina amaanlamiyorlar iste.. buyuyunce diyet yapacaklar

Gözlerini açmıştı gidecegim sira son bakisini gösterdi bana:/ şükür allahima...
Yine olacak kuzum insallah.Gonlunu ferah tut.Rabbim herseyi en iyi bilendir.Yavrun senin şefââtcin olacak insallah ve sana.tekrar hayirli saglikli evlatlar nasip edecek insallah♡♡

Boyu normalse kiloda cok dusuk persentilde degilse gerek yok tombul olmasina amaanlamiyorlar iste.. buyuyunce diyet yapacaklar
hemsire normal diyor bugun gittim doktora 69 cm boy 7.500 kilo 8 aylik iste.
bide benim kiz hic doru durus uyumuyo cok hareketli hiperaktif gibi 2 dk durmuyo bide kucakta surekli dogal olarakta eziliyo yani hem tombul olsa nasi tasiycam bole iyy bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…