- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.301
Ne güzel yazdın kuzum..Gülüsleri bir kenara dogumdan sonra yanina getiriyorlar yaa ,sende ona hayran hayran bakakalinca hicbirseyi hatirlamiyorsun.Sanki 10 dakika once olumle yasam arasinda kalan biz degilmişiz gibi
InsaallahİnşâAllah yoktur öyle bisey..
Aminn canimSende yaşayacaksın kuzum İnşâAllah
Insallah o ani iplen cekiyom♥Hani anlatilmaz yasanir sozu varyaaa ,
Heh iste tamda o an icin yazilmis bir soz sankii ♡♡
Aminnnn♥dimii cok farkli bi duyguu o an dunya duruyo sanki..
rabbim tum isteyen herkese bu guzel duyguyu tatdirsin insallah
Allah bagislasin o zaman. Kiz canim[/QUOTE]Benimde geç oldu 8 yıldan sonra , peki kiz mi? Erkek mi?Senbilirsiniz
Kiz sana dedim .Kimde kac cocuk var yani bende bile 3 dedinya:)
sende yarim kalmis hikayeni yasiycaksin insallah balim benimÇok güzel bir duygu :/
AmiiiiiiiiinnnnnnnAminnnnnnnn Aminnnn.
Rabbim isteyen herkese hayirlisini nasip etsin insallah.
Allah senu baska anladim ben igihihih yaaa evet hiç sorma ya goren bebek mi var saniyor.Kiz sana dedim .
4 aylik hamile gibi gobegim var yazmissin yaBende dedim kii 3 tane dpgurdum bende bile o kadar gobek yok yazdim
Benim bir melegim var zatende cennet kokulu ikranurum ♥sende yarim kalmis hikayeni yasiycaksin insallah balim benim
yuh bu insanlar varya deli eder adamii.Gercekten en gicik oldugum seydir bu. Olumsuz bir sey asla soylenmez anneye gerekmedikce.
Bana da bu kadar babasina benzemeseydi kiz kafasi cok.buyuk dediler
Yasayan bilir o ani kuzum ♡♡♡Ne güzel yazdın kuzum..
biliyorum btnem insallah 2.melegin sana yeni bir hayat vercek❤Benim bir melegim var zatende cennet kokulu ikranurum ♥
Boyu normalse kiloda cok dusuk persentilde degilse gerek yok tombul olmasina amaanlamiyorlar iste.. buyuyunce diyet yapacaklaryuh bu insanlar varya deli eder adamii.
ben annesi olarak kilosunu sorun yapmiyorum saglikli olsun yeter benim icin bunlara ne oluyo anlamiyorum dogdugundan beridir kilo mevzusu almis basini gidiyoo hey Allahim..
Kimine 3 tane bile az valla , çatır çatır doğuruyorlar..Yasayan bilir o ani kuzum ♡♡♡
Tekrar tekrar yasamak isterim ama 3 tane yeter
2. Icin en iyi sure nedir ya sizce bazilari hemen ardarda diyor kimileri biraz fazla olsun arasi diyor.. gerci kardes guzeldir degil mi ben tek buyudum. Kardes nesedirBenim bir melegim var zatende cennet kokulu ikranurum ♥
Benim bir melegim var zatende cennet kokulu ikranurum ♥
Yine olacak kuzum insallah.Gonlunu ferah tut.Rabbim herseyi en iyi bilendir.Yavrun senin şefââtcin olacak insallah ve sana.tekrar hayirli saglikli evlatlar nasip edecek insallah♡♡Gözlerini açmıştı gidecegim sira son bakisini gösterdi bana:/ şükür allahima...
Benim vefat etti kuzum ikram.2. Icin en iyi sure nedir ya sizce bazilari hemen ardarda diyor kimileri biraz fazla olsun arasi diyor.. gerci kardes guzeldir degil mi ben tek buyudum. Kardes nesedir
hemsire normal diyor bugun gittim doktora 69 cm boy 7.500 kilo 8 aylik iste.Boyu normalse kiloda cok dusuk persentilde degilse gerek yok tombul olmasina amaanlamiyorlar iste.. buyuyunce diyet yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?