- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.401
Bende iyi valla evi topladım biraz çayımı nutellami aldım oturdumİyiyim canım Çok şükür, dersler bugün yoğun hoca sözlü yapacak falan filan. Sen ne yapıyosun bakiyim
İnşaallah dua et benim için canım ❤Bende iyi valla evi topladım biraz çayımı nutellami aldım oturdumkolay gelsin sana inşallah iyi geçer ❤
Olur cnim ❤❤❤İnşaallah dua et benim için canım ❤
Güanydınnnherkese gunaydinnnn
nbr cnmGüanydınnn
gunaydinn:)Günaydın
İyilik canm ne olsun yeni kalktım kahvaltı yapacam sen napıyosunnbr cnm
bnde simdi kahvalti yapiyorum gel beraber yapalimİyilik canm ne olsun yeni kalktım kahvaltı yapacam sen napıyosun
Ayy ne güzel olur valla yalnız hiç sevmiyorum kahvaltı yapmayı burda da hiç komşu yok kapımı çalan kimse su an gelmiş kadar oldum kuzum saollbnde simdi kahvalti yapiyorum gel beraber yapalim
gnydinn:Günaydın :)
rica ederm cnm. insan bazen bi komsu arar oluyoAyy ne güzel olur valla yalnız hiç sevmiyorum kahvaltı yapmayı burda da hiç komşu yok kapımı çalan kimse su an gelmiş kadar oldum kuzum saoll
Canım geldim gördüm şimdi çıkıyorum.bşta temizlik yaptım kızı uyutcam uyursa tabi
hallette gell hadiCanım geldim gördüm şimdi çıkıyorum.bşta temizlik yaptım kızı uyutcam uyursa tabi
Kuzum çok kalamıcamya net azaldı iyice dünde esiminkini kullandım gece .hallette gell hadi
anladim cnm olsun arrik net olunca gelirsin beklerim bn senii:))♡♡Kuzum çok kalamıcamya net azaldı iyice dünde esiminkini kullandım gece .
Tamam bebikim öptüm çok çok aeoanladim cnm olsun arrik net olunca gelirsin beklerim bn senii:))♡♡
bnde optum kuzumTamam bebikim öptüm çok çok aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?