- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #36.721
Saol kuzum benim Allah kabul eylesin.. ablan nirdeki:))Ne yapim bende namaz kılacam ablamın yanına gidecem sonra canım. Oy yerim bebişi Allah bağışlasın
Bende uykusuz kalamam o kadar 1 dedinmi gözler gidiyor valla en iyisi ama :)Gece kusları desene :)))
Bende eskiden geceleri otururdum ama uykumu düzene soktum artık gece 1 dedim mi yatıyorum :)))
Ne olsun canım buralarda dolanıyorum bildirimler arasında görmemisim mesajını bile
Amin canım benim sağol :)Allah kabul etsin canım
Kesinlikle canım bana kalsa biraz daha erken yatarım :)))Bende uykusuz kalamam o kadar 1 dedinmi gözler gidiyor valla en iyisi ama :)
Amin canımcımm sağol :) evli bebişi 2 aylık daha onu görmeye gidecem uzak evi baya bize 2 dolmuşla gidiliyor adanadayım ben kuzum :)Saol kuzum benim Allah kabul eylesin.. ablan nirdeki:))
Aynen valla düzenli uyku çok önemli. Babanı niye bekliyorsun canimKesinlikle canım bana kalsa biraz daha erken yatarım :)))
Babamı bekliyorum mecbur saat 1 oluyor :))
Babam 12 de geliyor eve canım yemek, cay derken bekliyorum :)))Aynen valla düzenli uyku çok önemli. Babanı niye bekliyorsun canim
himm anladim tatlim yigeninin yanina yanii iy bakalim op bnden taraffAmin canımcımm sağol :) evli bebişi 2 aylık daha onu görmeye gidecem uzak evi baya bize 2 dolmuşla gidiliyor adanadayım ben kuzum :)
Anladım canım benim Allah razı olsun hayırlı evlat :)) ❤Babam 12 de geliyor eve canım yemek, cay derken bekliyorum :)))
Annem sabah erken kalktıgı için ben bekliyorum :))
Aşı olmuş ablası ağlıyormuş:)) öperim tabiiiihimm anladim tatlim yigeninin yanina yanii iy bakalim op bnden taraff
Saol canım benim ❤Anladım canım benim Allah razı olsun hayırlı evlat :)) ❤
Hosgeldin canım ❤Kızlar ben geldim selamlar
❤❤Saol canım benim ❤
Hoşgeldin canım aleyküm selammm :)Kızlar ben geldim selamlar
yaa kiyamamm simdi bnm kiz buyudu oyle bebek gorunce gozume kucuk geliyoo yaAşı olmuş ablası ağlıyormuş:)) öperim tabiiii
Oyy kıyamam seninki kaç yaşında ki canımyaa kiyamamm simdi bnm kiz buyudu oyle bebek gorunce gozume kucuk geliyoo ya
Oyyy en güzel aylarrr agucukkk bugucukkk8 bcuk aylik
evet ama cokda simarik ablasiOyyy en güzel aylarrr agucukkk bugucukkkminikmis daha yirim onuu yiirrimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?