Annemler gelecek de il dışından. Sadece dedim ki ne zaman götürürsün beni. Ipler koptu
ozman kusura bakmasinda haklisin yani kimbilir nezamandir gormuyosundur ailen sonucda erkekler zaten evlendikten sora bi artisleniyo aile konusunda deli oluyorum..
bosver hepsi ayni vala sen uzme kendini

ozman kusura bakmasinda haklisin yani kimbilir nezamandir gormuyosundur ailen sonucda erkekler zaten evlendikten sora bi artisleniyo aile konusunda deli oluyorum..
bosver hepsi ayni vala sen uzme kendini
Ben onun gin gelir hakkını verrim şuan biraz üzüldüm sadece canım sağolun dinlediniz beni rahatsın az da olsa

Kizlar resim paylasabiliyoz mu acaba kendi sayfamızda

-Adel- bir psikologa gitse? Yanlis anlama ama bu olaydan sonra degisti diyince acaba birisine icine döksede rahatlasa mi :) psikologa gitmek icin illa hasta falan olmak lazim degil :)
Yok ne yanlış anlayacan kuzum hep diyorum ben annem bile nisanliyken ona dedi psikoloğa git böyle olmaz kızımı bile deli ettin ama gitmedik.

Ben onun gin gelir hakkını verrim şuan biraz üzüldüm sadece canım sağolun dinlediniz beni rahatsın az da olsa ♥♥♥♥♥
Valla benim söyleyeceklerimi sağolsun kızlar gayet güzel söyledi ama sakin ol canım biz üzülerek can sıkarak kendimize yapıyoruz ,sakin ol sonra dök içini beyfendiye sen biliyorsun gerisini .sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez

Öyle haklsın sende sular durulsun bende ona patlarım elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…