- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.415
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.141
Balikci hasoooo teyyy teyyyHaaaa haaa ay ilahi güldürdün kız sahi diyom ses soluk yok. Valla patlatsın biri bişeyde gülek accık
Nasilsin napiosun :) coktan yazismadik :)Biliyorum canım
AllahımyaaaBalikci hasoooo teyyy teyyy
Baktin mi?? Asiri komikkk yaaAllahımyaaa
ozman kusura bakmasinda haklisin yani kimbilir nezamandir gormuyosundur ailen sonucda erkekler zaten evlendikten sora bi artisleniyo aile konusunda deli oluyorum..Annemler gelecek de il dışından. Sadece dedim ki ne zaman götürürsün beni. Ipler koptu
Bune yaa sesli güldüm hem küçük sıpacığa hem kadınlara hey AllahımBaktin mi?? Asiri komikkk yaahele kücük kizin el kivirmasi hahahaha
Ben onun gin gelir hakkını verrim şuan biraz üzüldüm sadece canım sağolun dinlediniz beni rahatsın az da olsaozman kusura bakmasinda haklisin yani kimbilir nezamandir gormuyosundur ailen sonucda erkekler zaten evlendikten sora bi artisleniyo aile konusunda deli oluyorum..
bosver hepsi ayni vala sen uzme kendini
dinleriz tabi cnm bizimde derdimiz oldumu sen dinlersin uzme kendini senBen onun gin gelir hakkını verrim şuan biraz üzüldüm sadece canım sağolun dinlediniz beni rahatsın az da olsa ♥♥♥♥♥
Bune yaa sesli güldüm hem küçük sıpacığa hem kadınlara hey Allahım
Yok ne yanlış anlayacan kuzum hep diyorum ben annem bile nisanliyken ona dedi psikoloğa git böyle olmaz kızımı bile deli ettin ama gitmedik.-Adel- bir psikologa gitse? Yanlis anlama ama bu olaydan sonra degisti diyince acaba birisine icine döksede rahatlasa mi :) psikologa gitmek icin illa hasta falan olmak lazim degil :)
Bence sen bi ikna etmeye calis ... simdi degil mutlu bir anda olsun :)))Yok ne yanlış anlayacan kuzum hep diyorum ben annem bile nisanliyken ona dedi psikoloğa git böyle olmaz kızımı bile deli ettin ama gitmedik.
Allah razı olsun. Tabiki dinlerim canımdinleriz tabi cnm bizimde derdimiz oldumu sen dinlersin uzme kendini sen
Haklısın dediğini bi yapcam bakalım ne der canımBence sen bi ikna etmeye calis ... simdi degil mutlu bir anda olsun :)))
Valla benim söyleyeceklerimi sağolsun kızlar gayet güzel söyledi ama sakin ol canım biz üzülerek can sıkarak kendimize yapıyoruz ,sakin ol sonra dök içini beyfendiye sen biliyorsun gerisini .sen kendini düşünmezsen kimse düşünmezBen onun gin gelir hakkını verrim şuan biraz üzüldüm sadece canım sağolun dinlediniz beni rahatsın az da olsa ♥♥♥♥♥
Ha sunu bileydin! O kadar dogru kiii.sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez
Öyle haklsın sende sular durulsun bende ona patlarım elbetValla benim söyleyeceklerimi sağolsun kızlar gayet güzel söyledi ama sakin ol canım biz üzülerek can sıkarak kendimize yapıyoruz ,sakin ol sonra dök içini beyfendiye sen biliyorsun gerisini .sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez
Yanındayız pusatları alır gelirim sen bi seslen yeterÖyle haklsın sende sular durulsun bende ona patlarım elbet
Kimseye hakettiğinden fazla değer vermicenHa sunu bileydin! O kadar dogru kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?