- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.401
Ben 2017 hamile kaldim ozaman uye oldum degistirmedim dusuk oldu sonra yine kaldim dusuk oldu en son 5 ay oncede 1 yasadi topraga verdim canim nasip olmadi.Tatlı anne yazınca buda benden bu saatte uyumadığına göre dedim :)
Ben kan şekerim çok hızlı düştüğü için oruç tutamıyorum. Halbuki ilkokuldan beri tutardımAhah vallaha geceliyok ama yataga girince olu gibi oluyom nasil uyku tatli oluyor:)) aynen kandil hem tutmadigim oldu 3 aylarda giriyor ara ara tutarim inşallah nasip ederse rabbim simdi cay isitiyom aksamdan vardi kahvalti koydum kendim yapcam:))
Olsuj canim dayanamiyorsan ne edeceksin alyinede kabul eder saglik önemli canim.Ben kan şekerim çok hızlı düştüğü için oruç tutamıyorum. Halbuki ilkokuldan beri tutardım
İnsanın nefsine hakim olmayı öğrendiği ne güzel ibadettir oruç tutabilen herkese Rabbim kolaylık versin ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun
Doktor yasakladı zaten kuzum 5 saatlik bir şeker yüklemesi yapıldı 3. saaten sonra hızlıca düşmüş değerim uzun bir süre diyabet diyeti uyguladım çok şükür şuan iyiyim ama niyetsiz denemelerde en fazla öğle ye kadar dayanabiliyorumOlsuj canim dayanamiyorsan ne edeceksin alyinede kabul eder saglik önemli canim.
Suan cay cokelek yag zeytin yiom :)) sukur onada kuzum sen tutma zaten bisi olur senin çocuk varmiydi kuzumDoktor yasakladı zaten kuzum 5 saatlik bir şeker yüklemesi yapıldı 3. saaten sonra hızlıca düşmüş değerim uzun bir süre diyabet diyeti uyguladım çok şükür şuan iyiyim ama niyetsiz denemelerde en fazla öğle ye kadar dayanabiliyorum
Sahur unu yaptın mı bakim :)
Ohhh afiyet olsunSuan cay cokelek yag zeytin yiom :)) sukur onada kuzum sen tutma zaten bisi olur senin çocuk varmiydi kuzum
Başın sağolsun canım çok üzüldümBen 2017 hamile kaldim ozaman uye oldum degistirmedim dusuk oldu sonra yine kaldim dusuk oldu en son 5 ay oncede 1 yasadi topraga verdim canim nasip olmadi.
Insallah sağlıkla alirsin canim hepimiz anne olmak isteyen herkes tadar bu duyguyu.Ohhh afiyet olsun
Yok canım tedavi görüyorum daha doğrusu kontrol altındayım şuaralar
Amin canim allah razı olsunBaşın sağolsun canım çok üzüldüm
Amin inşallah kuzumInsallah sağlıkla alirsin canim hepimiz anne olmak isteyen herkes tadar bu duyguyu.
Sen kac yıllık evlisin kuzumAmin inşallah kuzum
22 ay oldu canımSen kac yıllık evlisin kuzum
Duamdasın kuzum.Olsun gönüller bir olsun duanu eksik etme yeter.
Canim dün basim cok agriyordu o yüzden :)))Erkencisin kuzu
Maşallah kuzum daha nkce yillar olsun22 ay oldu canım
Ne güzel mis o usul ya kuzumGünaydınnnnnnnnn. bugün konyanın sivrilik günü çocuklar bugün bayramdaki gibi çikolata falan toplamaya geliyolar evlere anneleriyle falanda.
Geçmiş olsun canım dinlen tabi yorma kendini.Canim dün basim cok agriyordu o yüzden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?