Ay hiç sorma bende çok acıktım yav hemde tost yapardım ama ekmek 1tane var hepsini yerimde aklima gelmedi kandil unuttum 3 al derdim bitane aksam bitti artik yarım yiyip sabah adama birakirim yarim:))
Kocan sabah ac gitsin nolcak ,alir bir pogaca .
Sen oruc tutacaksin ,iyi yemen lazim ki acikmayasin kuzum.

Kocan sabah ac gitsin nolcak ,alir bir pogaca .
Sen oruc tutacaksin ,iyi yemen lazim ki acikmayasin kuzum.
Dışardan bisi yemek sevmezki zayof benden o ben yine dayaniyom herseyede bakim bi doymazsam yerim sabah acik olursa insallah alırım 8 bucuk 9 u buluyor acilmasi bakkalinda.:))

Bi yumdum mu temiz 9-10 saat yatarım :) şekerleme yapanları kıskanıyorum ya bir saat yatıp enerji depolayanlar var bide
Bende onlardanuk desem yeri geldi 6 da yatip 7 bucuk da adami kaldirip is yaptığım oluyor kahvalti hazırlayıp gonderiyom bide bazen misafir ım gelir misal haberim olur gece sabaha kadar temizliyom duzenli olsun diye sonra 1 saat yarim saat kestirip adamu yeidirip 8 gibi gönderince ise devam ediyom çok oldu bole yapali:))

Ya momo diye bişey yaydılar ya çocukların çizgi filmine ondan korktum.:) Çocuğum olmuş hala korkuyorum. Adamı da yatırdım oturma odasına. O uyuyor ben sıpayla kral şakir izliyorum :)
Onlar uyku duzeni ney daha bilmezler seni ayaga dikerler ahah allah kolaylik versin kuzum bende adam yatti dus aldik bişiler yiycem sonra yarin kandil malum.

Maşallah annem sana ben olsam misafirin yanında uyuyakalırdım :))
Şuan bile zor dayanıyorum uykuya ama tekken uykuya dalamıyorum 28 yıl nasıl bekar kaldıysam
Kandil diye oruç mu tutacaksın bugün

Maşallah annem sana ben olsam misafirin yanında uyuyakalırdım :))
Şuan bile zor dayanıyorum uykuya ama tekken uykuya dalamıyorum 28 yıl nasıl bekar kaldıysam
Kandil diye oruç mu tutacaksın bugün
Ahah vallaha geceliyok ama yataga girince olu gibi oluyom nasil uyku tatli oluyor:)) aynen kandil hem tutmadigim oldu 3 aylarda giriyor ara ara tutarim inşallah nasip ederse rabbim simdi cay isitiyom aksamdan vardi kahvalti koydum kendim yapcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…