- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #37.421
Amin canım benimMaşallah kuzum daha nkce yillar olsun
AynenNe güzel mis o usul ya kuzum
Hoşgeldin hayatimin nese kaynağı ne ettin kuzum sen♥
Napiyon bakim :))
Gözümü actim temizlige girisdim ... sahi bu temizlik ne zaman bitcek biktim biktim biktimmmmmGeçmiş olsun canım dinlen tabi yorma kendini.
O temizlik isi bitmez hayatimizin merkezi kuzum malesef hizmetci olursa ancak oda ahaha.Gözümü actim temizlige girisdim ... sahi bu temizlik ne zaman bitcek biktim biktim biktimmmmm
Temizliyorum temizliyorum 10 dakika sonra hic birsey yapmamis gibi duruyor niye yaaaO temizlik isi bitmez hayatimizin merkezi kuzum malesef hizmetci olursa ancak oda ahaha.
Cocuk varsa bide normal kuzum bende temizlerim ama adam isten bi gelsin yemek cay bi ora gec bi ora heryer bozuluyor yeyip ic sanki buyuk aile gibi iki kişide olsa Ayni:))Temizliyorum temizliyorum 10 dakika sonra hic birsey yapmamis gibi duruyor niye yaaa
Cocuk varsa bide normal kuzum bende temizlerim ama adam isten bi gelsin yemek cay bi ora gec bi ora heryer bozuluyor yeyip ic sanki buyuk aile gibi iki kişide olsa Ayni:))Temizliyorum temizliyorum 10 dakika sonra hic birsey yapmamis gibi duruyor niye yaaa
Heralde bana yazdın canm@aydasskiz gel sohbete konuşmadık bayadir
Ahhaha aynen ayirmamisim kiz :))) napim oturuyom isler bekliyor oturuyom malesef:)Heralde bana yazdın canm ☺napıyosun nasılsın
Evet yaramaz bi kizim var vallah hicte yok dokunma demiyorum ortada süs püsde kalmadiCocuk varsa bide normal kuzum bende temizlerim ama adam isten bi gelsin yemek cay bi ora gec bi ora heryer bozuluyor yeyip ic sanki buyuk aile gibi iki kişide olsa Ayni:))
Bende sade bi ev severim kuzum:))Evet yaramaz bi kizim var vallah hicte yok dokunma demiyorum ortada süs püsde kalmadihepsini kaldirdim
Eeee sen naptin anlat :))Bende sade bi ev severim kuzum:))
Bnde aynı iş güç bekliyo pek yapasım yok ama mecbur biraz topluyorum biraz burda takılıyom öyleAhhaha aynen ayirmamisim kiz :))) napim oturuyom isler bekliyor oturuyom malesef:)
Ben napim suan koltuk keyfi yapiyom kuzum isler duruyor artik bi kalkisda camasir bulasik toplarim.Eeee sen naptin anlat :))
Bende nirazdan kalkip mecbur topluycam :))))Bnde aynı iş güç bekliyo pek yapasım yok ama mecbur biraz topluyorum biraz burda takılıyom öyle
Orta yeri toparladım biraz canım kız ne varsa mutfağı odaya taşıdı oynayacam diye sen napanNapiyon bakim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?